bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Kucoin, Kripto Yatırımcıları İçin Yeni Bir Program Başlattı

kucoin kripto yatirimcilari icin yeni bir program baslatti

Kripto para şirketleri, piyasada artan rekabetle birlikte fark yaratmak için çalışmaya devam ediyor. Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan KuCoin‘den, bu konuda yeni hamle geldi.

KuCoin, Yeni Bir Program Başlattı

Kripto para borsası KuCoin, kripto yatırımcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak yeni farkındalık programı #ThinkBeforeYouInvest’i başlattığını duyurdu.

KuCoin, yatırımcıları kripto para piyasası hakkında bilgilendirmek için ThinkBeforeYouInvest eğitim girişimi programını başlattı.

kucoin kripto yatirimcilari icin yeni bir program baslatti

KuCoin yaptığı açıklamada, kripto piyasasına günlük olarak giren yeni kripto yatırımcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni farkındalık programını başlattığını belirtti. Yeni program, yatırımcıların dijital varlıklara yatırım yapmadan önce piyasayı anlamalarını sağlayacak.

KuCoin, yatırımcıları piyasayı anlamalarına yardımcı olacak şekilde eğitmenin piyasadaki riski azaltabileceğini aktardı. Bu nedenle, onları doğru bilgilerle güçlendirmenin önemli dile getirdi.

ThinkBeforeYouInvest programı kapsamında KuCoin, dijital varlıklara yatırım yapan her türlü yatırımcı için güvenli kripto ticaretinin nasıl yapılması gerektiğini sağlamayı amaçlıyor.

KuCoin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kripto yatırımcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan biri, bilgi eksikliğidir. Eğitim serimiz, yüksek oynaklık, belirsizlik ve olası gerileme dönemlerinde kripto piyasasında nasıl hareket edeceğinizi bilmenizi sağlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala