bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Kristin Johnson’dan Kripto Konusunda Çağrı

ctfc tarafindan polymarkete 14 milyon dolar para cezasi

Kripto para sektöründe birçok isim sektörle ilgili ABD’nin düzenleyicilerinden birisi olan CFTC, kripto para birimleri üzerinde durmaya devam ediyor. CFTC üyesi Kristin Johnson Kongre’yi, CFTC tarafından düzenlenen bir şirketi satın almak veya ona yatırım yapmak isteyen herhangi bir firmanın finansal sağlığı ve kurumsal yönetimine bakmak üzere CFTC’nin yetkisini genişletmeye çağırdı.

Kristin Johnson, Kripto Konusunda Yetkililere Çağrıda Bulundu

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Komiseri Kristin Johnson, Kongre’yi ABD ajansının herhangi bir şirkete yabancı veya yerli durum tespiti yapma yetkisini genişletmek için önerilen birkaç dijital varlık mevzuatını değiştirmeye çağırdı.

kristin johnsondan kripto konusunda cagrierff

Kristin Johnson konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Özellikle LedgerX örneğinden yola çıkarak, müşteri mallarını ayırma, finansal kaynak gereksinimlerini sağlama ve etkili yönetişim ve risk yönetimi kontrolleri getirme yükümlülüğünü resmileştiren düzenlemeyi savunuyorum.

Johnson konuşmasında, bu tür satın almalarla ilgili mevcut yasal gerekliliklerin asgari düzeyde olduğunu ve gelecekteki iflasları önlemek için yeterli olmadığını savundu. 

CFTC başkanı Rostin Behnam da aralık ayında milletvekillerine ajansının Bahamalar’da bulunan FTX’i düzgün bir şekilde denetlemek için yeterli yetkiye sahip olmadığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala