bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Kriptomeda, Cointelegraph Türkiye ile İş Birliği Yaptı!

Kriptomeda Cointelegraph Türkiye ile İş Birliği Yapti

Türkiye’nin önde gelen kripto medya ağı Kriptomeda, 18 Ağustos’ta Il Cortille’de düzenlenen ve Türk kripto ekosisteminden önemli isimlerin, uzmanların ve basın mensuplarının katıldığı lansmanda Cointelegraph ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Cointelegraph Türkiye ile yaptıkları iş birliğine ilişkin görüşlerini aktaran Kriptomeda Kurucusu Eray Dengiz, konuya alakalı olarak yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kriptomeda olarak Cointelegraph ile geleceğe yönelik bir iş birliği gerçekleştirdik. İlk adımını attığımız bu heyecanlı başlangıcın, gelecekte elde edeceğimiz önemli başarıların da habercisi olacağına inancımız tam. Böylece en doğru haberi en kısa sürede Türk kripto yatırımcısına ulaştırmak için artık daha avantajlı bir konumdayız. Diğer yandan farklı yayın türlerindeki içeriklerimizi farklı kanallardan okuyucularımıza, izleyicilerimize ve takipçilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Sorumlu yayıncılık ilkesiyle çıktığımız bu yolda kaliteli ve güvenilir içerikleri en hızlı şekilde kripto ekosistemine ulaştırmayı hedefliyoruz”

Kriptomeda Cointelegraph Türkiye ile İş Birliği Yapti 2

Türkiye, küresel kripto ekosistemi için heyecan verici bir pazar

2013 yılında kurulan Cointelegraph, Blockchain ve Web3 haberlerinin lider medya kuruluşu olarak kripto para, NFT, metaverse, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve gelişmekte olan diğer finansal teknolojileri okurlarına ve izleyicilerine sunuyor.

Cointelegraph Baş Editörü Kristina Lucrezia Cornèr, Kriptomeda ile yapılan iş birliğine yönelik şu açıklamayı yaptı: 

“Türkiye, kripto ekosisteminde birçok küresel oyuncuyu kendine çeken heyecan verici bir ülke. Zengin kültürü ve hayat dolu dokusuyla Türkiye’de yaşanan önemli önemli gelişmeleri Cointelegraph’ta insan odaklı hikayelere dönüştürmekten keyif alıyoruz. Cointelegraph Türkiye, durmaksızın büyüyen Türk kripto topluluğu ile küresel kripto para ekosistemi arasında iki yönlü iletişimi mümkün kılan bir köprü vazifesi görmeye devam edecek. Biz, Türkiye’den gelen büyüleyici hikayelerin dünya çapında yankılanmasını sağlamak için buradayız. Ayrıca, Türk izleyicilerimizin küresel gelişmelerden doğru ve zamanında haberdar olmasını amaçlıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala