bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,845.37 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.53 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 560.63 3.15%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500274 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473334 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152487 3.70%

Litecoin (LTC), Güney Kore Borsalarından Çıkarılıyor

litecoin ltc guney kore borsalarindan cikarildigs

MWEB Litecoin güncellemesinin sunulmasıyla birlikte kripto para birimi daha özel hale geliyor. Bununla birlikte zincir üzerindeki güvenliğine daha fazla odaklanıyor. Çoğu kripto para yatırımcısı güncellemeyi memnuniyetle karşılarken, Güney Kore gibi ülkelerdeki merkezi ve düzenlenmiş kripto para borsaları, LTC’yi, olası yasal sorunlar nedeniyle listeden çıkarma kararı aldı.

Son olarak Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından Upbit, gizlilik odaklı MimbleWimble geliştirmesinin ardından, Litecoin (LTC) için işlem desteğini keseceğini duyurdu.

Güney Kore’nin En Büyük Borsaları Litecoin’i (LTC) Listeden Çıkarıyor

En büyük Güney Kore borsaları Litecoin (LTC) operasyonlarını sonlandırmaya karar verdi. Elde edilen bilgilere göre; kripto para borsası Upbit, resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda 20 Haziran tarihinden itibaren Litecoin için işlem desteğini sonlandıracağını duyurdu.

litecoin ltc guney kore borsalarindan cikarilacakfs

Upbit’in açıklamasına dayanarak, Litecoin’i (LTC) listeden çıkarma kararı, Güney Kore’nin, yasa dışı kara para aklamayı veya finansmanını önlemek için borsaların işlemleri şeffaflık açısından kontrol edebilmesini gerektiren Özel Finansal Bilgi Yasası tarafından yönlendirildi diyebiliriz.

Son olarak haberin yazımı enasında Litecoin’in (LTC) güncel durumuna bir göz atalım. Litecoin (LTC), CoinGecko verilerine göre; 62,28 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala