bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,945.74 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.34 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 615.73 5.35%
solana
Solana (SOL) $ 185.11 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628724 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655875 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212576 3.58%

Kripto Yatırımcıları Metacade Ön Satışına İlgi Gösteriyor (Sponsorlu)

kripto yatirimcilari metacade on satisina ilgi gosteriyor sponsorludsvsdf

Kripto oyun dünyasının yeni üyesi Metacade, ön satış etkinliği sırasında kripto yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Piyasaya sürülmesinden bu yana sadece 16 hafta içinde 10.2m dolar gibi çarpıcı bir yatırım toplayan yerel MCADE coin’i, ön satışın 6 aşamasında hareketlenmeye devam ediyor.

Birçok kripto yatırımcısı büyük altcoine yatırım yapmak istiyor. Metacade’e olan ilgi uzun vadede kripto tarihine geçme potansiyeli karşısında uzmanlar kendilerine şu soruyu soruyor: Metacade ne kadar yükselebilir?

MCADE 2023’te Ne Kadar Yükselebilir?

Yatırımcıların bu heyecan verici yeni altcoine akın etmesiyle MCADE, ön satış etkinliğinde ilgiyle karşılandı. Beklentiler, etkinlik sona erdiğinde de bu talebin artmaya devam edeceği yönünde. MCADE’in potansiyelinin farkına varmakta geciken yatırımcılar borsalardaki halka açık satışı beklemek zorunda kaldıkça, artan taleple birlikte fiyatların da yükselmesi bekleniyor.

MCADE, MEXC ve Bitmart’ı duyurduktan sonra, presale aşaması sona erdiğinde daha fazla merkezî (CEX) ve merkezî olmayan borsalarda listelenmeyi planlıyor. 2023’te planlanan birkaç yeni özellik ile MCADE’in fiyatı muhtemelen yıl boyunca artmaya devam edecek. Birçok uzman, 0,60 doların yıl sonu için ihtiyatlı bir tahmin olacağına inanıyor. Bu değer, 0,02 dolarlık presale sonu değerine göre 30 kat artış anlamına geliyor.

Metacade Nedir?

Metacade, geçmişin klasik oyunlarını geleceğin Web3 destekli modern klasikleriyle birleştirerek blok zinciri alanındaki en kapsamlı “kazanmak için oyna” (P2E:Play-to-Earn) oyun kütüphanesini oluşturuyor. Oyun yelpazesi Metacade, önümüzdeki yıllarda GameFi pazarına hakim olacak gibi görünüyor.

Metacade’in kapsamı oyunlara ev sahipliği yapmanın çok ötesine geçecek. Oyun meraklılarını ve kripto hayranlarını tek bir platformda bir araya getirerek onlara bağlantı kurabilecekleri ve işbirliği yapabilecekleri bir alan sunan geniş bir topluluk oluşturmayı planlıyorlar. Platformun topluluğuna olan bağlılığı, platformda içerik yayınlayan kullanıcılara ödüller sağlayarak topluluk oluşturmayı teşvik ettiği için P2E mekaniğinin sınırlarının dışına uzanıyor.

Platformun çok övülen Create2Earn (Kazanmak İçin Oluştur) şeması, kullanıcıların merkezde her paylaşım yaptıklarında kripto ödülleri kazanmalarını sağlıyor. Bu, oyun incelemeleri, alfa paylaşımı, oyun ipuçları ve canlı sohbetlere ve Reddit tarzı alt forumlara katkılar şeklinde gerçekleşebiliyor.

MCADE Nasıl Çalışıyor?

Metacade platformunun kaynağı, platformdaki tüm faaliyetlerin temelini oluşturan yerel MCADE altcoinidir. Ödüllerin kaynağını sağlamaktan, Compete2Earn (Kazanmak için Yarış) veya Metagrants gibi yenilikçi programlarından biri aracılığıyla platforma yeniden yatırım yapmaya kadar, MCADE’in gelir kaynakları çeşitli iç ve dış yollarla üretilmektedir.

Dâhili katkılar, Compete2Earn aracılığıyla jetonlar stake edilerek toplanır ve üyelerin çevrimiçi turnuvalara ve ödül çekilişlerine girmesine veya oynaması ücretli oyunları deneyimlemesine olanak tanır. Dış finansman ise şirketlerin platforma reklam vermeleri için ücretlendirilmesi, harici oyunların yayınlanması ve 2024 yılının 1. çeyreğinden itibaren cazip Web3 kariyer fırsatlarının platformun yakın zamanda açılacak olan iş panosunda yayınlanması yoluyla sağlanır.

Metacade: Bir GameFi öncüsü

Kripto yatırımcıları, platformun oyunculara sunduğu etkileyici özelliklerin çokluğu nedeniyle Metacade’e fon aktarmaya ilgi duyuyor. Bunların başında, Metacade’i GameFi devriminin ön saflarına taşımak ve erken aşama finansmanla yeni oyunların tasarlanıp piyasaya sürülmesini teşvik etmek için tasarlanan öncü Metagrants programı geliyor.

Geliştiriciler, Metacade’e özel yeni oyunlar geliştirirken kendilerine yardımcı olacak kripto finansmanı kazanmak için başvuruda bulunabilirler. Başvurular bir havuzda toplanarak MCADE token sahiplerinden oluşan topluluğa sunulacak, onlar da en beğendiklerine oy verecek. En çok oyu alan projeler, yapım aşamasına destekte bulunmak üzere hibe almaya hak kazanacak. Program 2023 yılının 3. çeyreğinde başlayacak ve ilk oyun 2024 yılının 1. çeyreğinde sanal oyun salonunda yerini alacak.

Program, yeni ve heyecan verici oyunların düzenli olarak piyasaya sürülmesiyle rakiplerinin önüne geçerek Metacade’e fayda sağlarken ve platformun sorunsuz bir şekilde gelişmesine yardımcı olurken, Web3 endüstrisi de program aracılığıyla Web3 geliştirme deneyimi kazanmış yetenekli geliştiricilere ulaşarak fayda sağlayacaktır.

MCADE: Kripto Yatırımcısının Şu Anda Satın Alabileceği Altcoinlerden Biri

Kripto yatırımcıları, bir sonraki yüksek potansiyelli projeyi bulmak için yoğun mesai harcıyor ve Metacade kadar parlak ve uzun vadeli potansiyele sahip bir proje ender görülüyor. Mevcut $0.017’lık fiyat, kripto yatırımcılarına diğer presale’lere ve GameFi tokenlerine kıyasla inanılmaz bir fırsat sunuyor.

Şu anda 6 aşamasında olan ve hızla tükenen presale ile birlikte, kripto yatırımcılarının presale fiyatlarını kaçırmamak için MCADE tokenlarını mümkün olan en kısa sürede satın almaları teşvik edilmektedir. 

Metacade ön satış etkinliğine buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala