bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Kripto Yatırım Şirket NeoFi’dan 2.1 Milyon Dolarlık Fon

Kripto Yatirim Şirket NeoFidan 2.1 Milyon Dolarlik Fon 1

Perakende yatırımcıların tek bir tıklamayla çeşitlendirilmiş uzun vadeli bir dijital varlık portföyü oluşturmasına ve sorunsuz pasif getiriler elde etmek için DeFi‘den yararlanmasına yardımcı olan olan NeoFi, önemli yatırımcılardan 2.1 milyon dolarlık fon sağladı.

Kripto Yatirim Şirket NeoFidan 2.1 Milyon Dolarlik Fon

NeoFi’dan 2.1 Milyon Dolarlık Kripto Yatırım Fonu

NeoFi’nin stratejik yatırımına Digital Strategies, BlueZilla, Ghaf Capital, GDA Capital, Banter Capital, Magnus Capital, Maven Capital ve Contango Digital Assets gibi endüstrinin önde gelen isimleri ve Heslin Kim gibi melek yatırımcılar öncülük etti.

Turun tamamlanması, NeoFi’nin yolculuğunda önemli bir kilometre taşını işaret ediyor, ürün geliştirme için fon sağlıyor ve yaklaşmakta olan IDO için zemin hazırlıyor. Öyle ki NeoFi, uzun vadeli bir yatırım stratejisi olarak yeni çeşitlendirilmiş bir portföy konsepti için muazzam bir büyüme potansiyeli gören yatırım topluluğu ve özellikle kripto ağır toplarından geniş bir desteğe sahip.

Son olarak NeoFi’nin yaklaşan IDO ve token lansmanı, dünyanın önde gelen fırlatma rampaları BSCPad  ve Zigpad’de 22 Mart 2022’de planladığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala