bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Kripto Varlık Yöneticisi Grayscale Solana Trust’ı Başlattı

kripto varlik yoneticisi grayscale solana trusti baslatti

Grayscale Investments için kripto sektöründeki en aktif yatırım fonlarından biri desek abartmış olmayız. Şirket, yönetimi altındaki 50 milyar doların üzerinde dijital varlıkla en büyük varlık yöneticileri arasında ilk sıralarda. Şimdi ise şirket yatırım ürünlerine SOL destekli bir Trust ekliyor. 

Yatırım yöneticisinin bu son girişimi, müşterilerine genişleyen kripto alanında çeşitli ürünlere erişim sağlama konusunda daha geniş seçenekler sunmayı hedefliyor. 

Trust, Solana tarafından desteklenecek ve ağın yerel kripto parası olan SOL ile tutulacak. Bu arada Solana ağının temel olarak akıllı sözleşmeler için bir platform olduğunu ve Proof of History’ye (PoH) dayanan Solana konsensüs mekanizması ile yürütüldüğünü belirtelim.

kripto varlik yoneticisi grayscale solana trusti baslatti 2

Grayscale, Solana Trust ile Ürünlerini Genişletiyor

Lansman sırasında Grayscale, Trust’ı hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar tarafından abonelik için erişilebilir hale getireceğini de açıkladı. Şirket böylece, Basic Attention (BAT), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Stellar Lumens (XLM), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK), Livepeer (LPT), Decentraland (MANA), Filecoin (FIL), Horizen (ZEN) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi diğer kripto tabanlı yatırım ürünlerine Solana’yı da (SOL) eklemiş bulunuyor. Bu ürünlerden bazılarının, SEC düzenlemesi kapsamında OTC piyasalarında da mevcut olduğunu hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala