bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Kripto Ticaret Firması Talos, Avrupa ve ABD’de Genişleyecek

kripto ticaret firmasi talos avrupa ve abdde genisleyecek

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, bazı kripto şirketlerine fırsat kapıları açıyor. Kripto ticaret firması Talos, ABD ve Avrupa’da genişleme planlıyor.

Talos Yeni İşe Alımlarla Avrupa ve ABD’de Genişliyor

Kripto ticaret platformu Talos, bir finansman turunda 105 milyon dolar yatırım aldıktan sonra küresel genişlemesi için üç önemli işe alım yaptığını açıkladı. Talos, EMEA bölgesi satış müdürü olarak firmaya katılan Frank van Zegveld’i, müşteri başarı direktörü Matt Houston’ı ve iş geliştirme direktörü olarak Hillary Conley’i işe alıyor.

kripto ticaret firmasi talos avrupa ve abdde genisleyecek 2

Talos, Zegveld’in Ekim ayında şirkete resmen katılacağını ve şirketin ofisinin Amsterdam’da kurulacağını belirtti. Zegveld daha önce Solid Trading ve Lucera Financial Infrastructures’da üst düzey görevlerde bulundu. İşe alım, Talos’un Mayıs 2022’de B serisi finansman turunda 105 milyon dolarlık bir yatırım almasının ardından geldi ve bu yatırım esnasında şirkete yaklaşık 1.25 milyar dolar değer biçildi. Yatırım Citigroup, Wells Fargo ve BNY Melton gibi geleneksel finans devleri tarafından yönetildi.

Kripto ticaret firması Talos’un kurucusu ve CEO’su Anton Katz, “Satış ve iş geliştirme varlığımızı dünya çapında genişletmeye devam ederken bu üç yetenekli kişiyi Talos ekibine davet etmekten heyecan duyuyoruz” dedi. Katz açıklamasının devamında ise, “Bu yeni işe alımların kapsamlı liderliği ve endüstri uzmanlığı, EMEA’daki ve ötesindeki küresel varlığımızı inşa etmeye devam ederken uzun süreli ilişkiler kurmamızı sağlayacaktır.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala