bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,608.51 2.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,004.32 2.24%
bnb
BNB (BNB) $ 544.09 0.14%
solana
Solana (SOL) $ 130.92 5.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489667 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445465 2.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144792 7.63%

Kripto Şirketi Susquehanna, Bahamalar’a Genişleyecek

kripto sirketi susquehanna bahamalara genisleyecek

Kripto para şirketleri genişlemek ve adını birçok ülkeye duyurmak adına yeni adımlar atmaya başladı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında kripto borsası FTX, faaliyet gösterebilmek için lisans alarak Bahamalar’a taşınacağını duyurmuştu. Bu kez kripto şirketi Susquehanna da Bahamalar’a ofis açacağını duyurdu.

Kripto Şirketi Susquehanna Bahamalar’a Ofis Açacak

Hem geleneksel hem de kripto pazarlarında faaliyet gösteren büyük bir nicel ticaret şirketi Susquehanna International Group, FTX’in izinden giderek küçük ada ülkesi Bahamalar‘a genişlemeyi planlıyor.

kripto sirketi susquehanna bahamalara genisleyecek

Şu anda Bala Cynwyd Pennsylvania‘da bulunan finansal hizmetler şirketi, kripto piyasasında 2018’den beri aktif, merkezi ve merkeziyetsiz ticaret pazarlarında işlem yapıyor. Ayrıca, girişim anlaşmalarında KuCoin başta olmak üzere birçok şirket Susquehanna’yı destekliyor.

Bahamalar’ın kripto şirketleri için büyük bir çekiciliği olduğu belirtiliyor. Ülkenin düzenleyici ortamının özellikle ABD ile karşılaştırıldığında daha olumlu olduğu aktarılıyor.

Nisan ayında Bahamalar’daki kripto konferansında konuşan FTX’ten Ryan Salame, Bahama hükümetinin 2020’de DARE Yasası ile kripto çerçevesi oluşturduğunu ve ülkenin kripto düzenlemesinde lider olma yolunda olduğunu dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala