bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Kripto Şirketi Genesis, İflas Başvurusu Belgelerini Hazırlıyor

kripto sirketi genesis iflas basvurusu belgelerini hazirliyor

Uzun bir süredir zor durumda olan kripto şirketi Genesis bu zor süreçten çıkış için çalışmalar yürütüyordu. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardıklarına göre Genesis, iflas başvurusu belgelerini hazırlıyor.

Genesis İflas Başvurusu İçin Zemin Oluşturuyor

Konu hakkında bilgisi olan iki kaynak tarafından aktarılan bilgilere göre Digital Currency Group bünyesi altında çalışmalarına devam eden Genesis, iflas başvurusu için belgeleri hazırlıyor.

Genesis Global Capital’in alacaklılarının firma ile önceden hazırlanan bir iflas planı üzerinde görüşmeler yaptığını belirten kaynaklar, şirketin bu hafta içinde iflas başvurusunda bulunacağını belirtti.

kripto sirketi genesis iflas basvurusu belgelerini hazirliyor 2

Aktarılanlara göre kripto para borsası Gemini’nin kurucusu olan Winkleboss gibi alacaklıların önceden planlamış iflas başvurusu kapsamında ödemelerin çoğu için bir ila iki yıllık bir süre tanıyacağı belirtildi. Bununla birlikte bekleme karşılığında alacaklılar, Genesis’in ana şirketi olan Digital Currency Group’da nakit ödemeler ve hisse alacaklar.

Gemini’nin kurucu ortağı olan Cameron Winklevoss ile Genesis’in ana şirketi olan Digital Currency Group’un başkanı Barry Silbert bir süredir bu konu hakkında tartışmalar yaşıyordu. Winklevoss son olarak Digital Currency Group’un başkanı olan Barry Silbert’in istifa etmesi gerektiğini belirtmişti. Son olarak Gemini geçtiğimiz aylarda yeterli kaynak bulamadığı takdirde iflas başvurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala