bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Kripto Şirketi Copper, Tim Neill’i İşe Aldı

kripto sirketi copper tim neilli ise aldi

Kripto şirketleri deneyimli yöneticileri işe almaya devam ediyor. Operasyon ve risk yönetimi konusunda 20 yıllık deneyime sahip olan Tim Neill, daha önce Mastercard’da iş tecrübesine sahipti.

Tim Neill, Copper’da Baş Risk Sorumlusu Oldu

Cooper tarafından yapılan son açıklamada, Tim Neill’in şirketin baş risk sorumlusu olarak göreve başladığı belirtildi. Şirket Baş İşletme Sorumlusu Sabrina Wilson’a rapor vereceğini ve atanmasının derhal yürürlüğe gireceğini belirtti. Neill, şirketin yeni ödeme platformları bölümünde baş risk sorumlusu ve yeni ödeme platformları, dijital bankacılık ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) bölümüne daha önce risk müdürü olarak görev aldığı Mastercard’dan katılıyor.

kripto sirketi copper tim neilli ise aldi 2

Blockchain yeniliklerinin dünya genelinde hızla benimsenmesiyle birlikte, ülkeler kripto para birimleri yerine Blockchain temelli merkez bankası dijital para birimlerine yönelmişlerdi. CBDC’ler, maliyetleri düşürmek ve ödeme verimliliğini artırmak için yeni ödeme teknolojisi olan Blockchain’i kullanıyor. Wilson konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Tim’i Copper ekibine davet etmekten dolayı heyecan duyuyoruz. Tim, büyük ölçekli küresel finansal hizmetler kurumlarında kurumsal risk yönetimi konusunda zengin bir denetime sahip. Copper’ın yeni stratejilerinde Tim’in tecrübelerinin önemli bir katkısı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala