bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

Kripto Şirketi Blockchain.com, Halka Arz Yolunda

kripto sirketi blockchain com halka arz yolunda

Son zamanlarda yaptığı hamleler ile gündeme gelen kripto şirketi Blockchain.com, bu kez halka araz yolunda ilerlediğini belirtti. Kripto para birimi girişimi Blockchain.com, elde edilen bilgilere göre, bu yıl içinde gerçekleşebilecek ilk halka arz için bankalarla görüşüyor.

Ek olarak duruma aşina olan kaynaklara göre; görüşmelerin yalnızca ön görüşmeler olduğunu ve teknoloji girişiminin planlarının her an değişebilir.

Blockchain.com, Bu Yıl İçinde Halka Arz Planlıyor

Kripto para finansal hizmetler şirketi Blockchain.com , bugün erken saatlerde yayınlanan bir Bloomberg raporuna göre, bu yıl halka arz (IPO) yapma yolunda ilerliyor.

kripto sirketi blockchain com halka arz yolunda 2

Ayrıca hatırlatmak gerekirse 2021 yılının Ağustos ayında, Blockchain.com’un baş finans sorumlusu Macrina Kgil, şirketin 2022’de veya 2023’ün başlarında bir halka arzına sahip olabileceğini söylemişti.

ABD’deki ikinci halka açık kripto borsası olma yarışı şimdi başladı. Dünyanın en büyük kripto borsasının Amerikan şubesi olan Binance.US, kurucu Changpeng Zhao’ya göre birincil borsadan bağımsızlığını gösterir göstermez halka açılmayı planlıyor.

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse Blockchain.com’un şirket değerlemesi, son finansman turundan sonra 5,2 milyar dolardan 14 milyar dolara yükseldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala