bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

Kripto Şirketi BCB Group, Yeni CEO Yardımcısını İşe Aldı

kripto sirketi bcb group yeni ceo yardimcisini ise aldi

Kripto para şirketleri, daha çok insana ulaşmak ve uluslararası olarak genişletmek için ekibini büyütmek adına yeni yöneticileri bünyesine katmaya başladı. Son olarak kripto ödemeleri şirketi BCB Group, CEO yardımcısı olarak Noah Sharp‘ı ekibine kattı.

BCB Group, Uluslararası Genişletmek İçin Yeni Yöntemler Arıyor

Kripto para ticareti ve ödeme hizmetleri şirketi olan BCB Group, uluslararası alanda genişlemek amacıyla Noah Sharp’ı CEO yardımcısı olarak işe aldı.

kripto sirketi bcb group yeni ceo yardimcisini ise aldi

Paysafe‘de baş bankacılık görevlisi olarak çalışan Noah Sharp, BCB Group’a CEO yardımcısı olarak katıldı.

Şirketten yapılan açıklamada, Sharp’ın Londra merkezli olduğu, BCB’nin kurucusu ve CEO’su Oliver von Landsberg-Sadie’ye rapor vereceği belirtildi. Landsberg, konuyla ilgili şunları söyledi:

Uluslararası iş ölçeklendirmesinin bankacılık ve ödemelerde kapsamlı bir geçmişe sahip deneyimli bir uzmana ihtiyaç duyduğu bir zamanda Noah’ı atadık ve Noah’ın vizyonumu bu kadar güçlü bir şekilde desteklemesinden onur duyuyorum.

BCB Group, işlerini genişletmeye başladı. Bu yıl Şubat ayında Blockchain ve dijital varlık şirketi LAB577’yi satın aldı ve geçtiğimiz yıl Aralık ayında Almanya merkezli Sutor Bank’ı satın alındı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala