bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

Kripto Sektöründe Son 3 Ay İçerisinde Yapılan Ortaklıklar

kripto sektorunde son 3 ay icerisinde yapilan ortakliklarfdvbdfgb

Kripto para sektöründe birçok şirket bu alandaki çalışmalarını bir adım öteye taşımak için diğer şirketler ile ortaklıklar kuruyor. Bu yılın başından beri birçok şirket ortaklık haberleri ile gündemde yerini aldı. Şimdi birlikte son 3 ayda kripto para sektöründe ortaklık kuran şirketlere yakından bakalım.

Shiba Inu-Bugatti Group / 11 Ocak

Kripto para sektörü birçok farklı alanda yapılan ortaklıklara ev sahipliği yapıyor. Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) da yaptığı iş birlikleri ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Shiba Inu resmi Twitter hesabından Bugatti ile yaptığı anlaşmayı paylaştı.

Huobi-Solaris / 13 Ocak

Kripto para borsası Huobi, Avrupalı ​​bir finansal hizmetler sağlayıcısı olan Solaris ile kriptodan itibari paraya bir banka kartı başlatmak için ortaklığını duyurdu. Visa tarafından onaylanan program, Huobi kullanıcılarının kripto varlıklarını küresel olarak satış noktalarında kullanmalarına olanak tanıyor.

kripto sektorunde son 3 ay icerisinde yapilan ortakliklarfdgf

Coinbase-GenTwo Digital / 16 Ocak

Coinbase, kısa bir süre önce yeniden yapılanma kapsamında 950 kişiyi işten çıkaracağını duyurmuştu. bu durumun artdından kapatılan ilk birimlerden birisi ise Japonya olmuştu. Son olarak çıkan haberlere göre; Coinbase, işlerini büyütmek için GenTwo Digital ile iş birliğini gitti.

Venom Ventures Fund-Everscale / 31 Ocak

Abu Dabi merkezli yatırım fonu yöneticisi Iceberg Capital Limited tarafından yönetilen bir Web3 ve blockchain inovasyon fonu olan Venom Ventures Fund, Web3 endüstrisindeki ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi amaçlayan birinci sınıf bir blockchain olan Everscale ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Fetch.ai-Bosch / 21 Şubat

Bosch ve Fetch.ai, mobilite, sektörel ve tüketici alanlarına yayılacak kullanım durumları için Web3 teknolojisini araştırmayı, geliştirmeyi ve kullanmayı amaçlayan yeni bir Web3 temeli olan Fetch.ai Vakfı’nı oluşturmak için yeni ortaklıklarını duyurdu.

Microsoft-Ankr / 21 Şubat

Microsoft, blockchain veri erişimine ihtiyaç duyan işletmeler için bir düğüm hizmeti sunmak üzere Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr ile ortaklık kurdu. İki şirket, blok zinciri düğümleri için özel bellek ve bant genişliği özellikleriyle Microsoft’un Azure bulut pazarında yeni bir düğüm barındırma hizmeti üzerinde birlikte çalışacak.

Bitso-Mastercard / 3 Mart

Amerika kripto borsası Bitso, Mastercard ile ortaklaşa Meksika’da bir banka kartı için ortaklık yaptığını duyurdu. Borsa, Kasım ayında bir grup müşterinin geri bildirim alması için kartı etkinleştirdikten sonra, kartı Meksika’da talep eden 100.000’den fazla kullanıcı için aşamalı bir sunum başlattı.

Sektörün büyümesi ile beraber ilerleyen dönemlerde de bu tarz ortaklık haberleri ile daha fazla karşılaşacağız gibi görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala