bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Kripto Sektöründe Bu Hafta Neler Yaşandı?

kripto sektorunde bu hafta neler yasandid

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

El Salvador, 19.000 Dolar Seviyelerinden 80 Bitcoin Satın Aldı

Sık sık Bitcoin alımları ile gündeme gelen El Salvador, bu kez yine bir alım yaptığını açıkladı. Konu ile ilgili ilk açıklama Başkan Nayib Bukele tarafından yapıldı. Başkan Nayib Bukele, resmi Twitter hesabı üzerinden El Salvador’un her biri 19.000 dolardan 80 Bitcoin satın aldığını açıkladı.

kripto sektorunde bu hafta neler yasandi

VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeni Başvuruda Bulundu

Yatırım şirketi VanEck, aslında sık sık ETF başvuruları ile gündeme geliyor. Bu kez yönetimi altında 85 milyar dolardan fazla varlığa sahip yatırım yöneticisi, VanEck, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir spot Bitcoin ETF için yeni bir başvuruda bulundu.

kripto sektorunde bu hafta neler yasandib

Tencent, Yeni Yatırımları ile Birlikte Metaverse’e Göz Kırpıyor

Bir dönem Google Glass ile birlikte hızlı bir popülariteye ulaşan artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi, aradan geçen yıllar sonrasında çok niş bir kesim tarafından kullanılır hâle geldi.

kripto sektorunde bu hafta neler yasandia

Ancak son dönemde metaverse ve sanal gerçeklik teknolojilerinin gelişmesi ve sektör aktörlerinin büyük adımlar atması, sektörün yeniden canlanmasını sağlamış durumda. Bir taraftan teknoloji devleri Apple ve Samsung gibi şirketler AR ve VR karışımı ürünlerini hazırlarken, oyun sektöründen de önemli atılımlar gelmeye devam ediyor.

Coinbase Wallet, Sandbox Ekosistemine Entegre Ediliyor

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişme kaydederken, The Sandbox kullanıcıları artık metaverse dünyasının bir parçası olmak için Coinbase Wallet’ı ekosistemine entegre etmeye karar verdi.

kripto sektorunde bu hafta neler yasandifs

OpenSea, Veri İhlali İle Karşı Karşıya

Son dönemde veri ihlalleri ile karşılaşır olduk. Son olarak NFT platformu OpenSea bir veri ihlali ile karşı karşıya. OpenSea, e-posta dağıtım satıcısı Customer io’nun bir çalışanı, OpenSea kullanıcıları ve bülten aboneler tarafından sağlanan e-posta adreslerini indirmek ve paylaşmak için çalışanlarının erişimini kötüye kullandığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala