bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Kripto Sektöründe Bu Hafta Neler Oldu?

kripto sektorunde bu hafta neler

Kripto para piyasası zor dönemden geçerken, kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Farkında Olmayan Milyonerler Var Aramızda!

BTCHaber yazarların İslam Memiş “Farkında Olmayan Milyonerler Var Aramızda!” adlı bir yazı yayımladı. İslam Memiş yazısında şu ifadelere yer verdi:

İnternet hayatımıza girdikten sonra çoğu geçmiş bilgileri internet üzerinden araştırıyor, ona göre kararlar alıyoruz. Ancak teknoloji hayatımıza girmeden önce geçmişte neler olduğunu sadece yazılı kayıtlardan görebiliyoruz. Mesela; Babaanne, anneanne, dedelerimiz veya onların da anne ve babalarından kalan miraslarımız var. Bugün çoğu kişi bu mirastan bi haber hayatına devam ediyor.

kripto sektorunde bu hafta neler oldudf.jpg

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

El Salvador Maliye Bakanı, Bitcoin Kabulü ile İlgili Konuştu

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) El Salvador’da yasal olarak belirlenmesi ülkeyi birçok anlamda geliştirdi. El Salvador Maliye Bakanı, ülkenin Bitcoin‘i yasal ihale olarak kabul etme stratejisini savundu. Alejandro Zelaya, Bitcoin’in benimsenmesinin El Salvador’un bankasız nüfusu için faydalı olduğunu söyledi.

el salvador maliye bakani bitcoin kabulu ile ilgili konustu

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Shiba Inu’nun (SHIB) Uzun Vadeli Yatırımcıları Artıyor

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) kripto piyasasında gündemde olmaya devam ediyor. SHIB’e yatırım yapanların sayısı her geçen gün artarken, uzun vadeli yatırımcılar da Shiba Inu’yu tercih etmeye başladı.

shiba inunun shib uzun vadeli yatirimcilari artiyor

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Scott Minerd, Bitcoin Hakkında Değerlendirme Bulundu

Kripto para piyasası son dönemde oldukça hareketli ve zor bir dönemden geçerken bu konu hakkında birçok isim değerlendirmede bulunuyor. Son olarak yaptığı Bitcoin değerlendirmeleri ile gündeme gelen Guggenheim Partners’ın küresel baş yatırım sorumlusu Scott MinerdBitcoin‘in son durumu hakkında yorum yaptı.

kripto sektorunde bu hafta neler olduss

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Cardano, Metaverse Platformu Ready Player Me ile İş Birliği Yaptı

Cardano ekosistemi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şu sıralar yeni güncellemesi Vasil Hard Fork için çalışan Cardano, metaverse ile ilgili yeni bir iş birliğine imza attı. Cardano, metaverse platformu Ready Player Me ile anlaştı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala