bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,353.44 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,990.67 3.41%
bnb
BNB (BNB) $ 535.76 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 132.88 3.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494809 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444605 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147597 6.15%

Kripto Platformu Luno, Fransa’da Kripto Varlık Lisansı Aldı

kripto platformu luno fransada kripto varlik lisansi aldi

Kripto para odaklı şirketler faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için birçok farklı ülkede kripto varlık lisansı almaya başladı. Çıkan haberlere göre; kripto ticaret platformu Luno, Fransız düzenleyiciler tarafından bir kripto varlık servis sağlayıcısı (DASP) lisansı alan şirketlerden biri oldu.

Luno’ya Fransa’da Kripto Varlık Lisansı Verildi

Kripto varlık platformu Luno‘ya Fransız düzenleyiciler tarafından bir dijital varlık servis sağlayıcı lisansı (DASP) lisansı verildi.

Söz konusu bu hamle ile beraber Luno artık hizmetlerini doğrudan Fransa’daki müşterilere sunabilecek. Şirket, bugüne kadar herhangi bir DASP’ye verilmeyen ülkenin borsa düzenleyicisi Autorité des Marchés Financiers’dan (AMF) isteğe bağlı lisans almaya doğru ilerlediğini söyledi.

kripto platformu luno fransada kripto varlik lisansi aldias

Luno CEO’su ve kurucu ortağı Marcus Swanepoel, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kriptonun toplu benimseme yolunda düzenlemenin hayati olduğuna inanıyoruz ve DASP kaydımız, stratejik büyüme planlarımıza ulaşmak için önemli bir adımı temsil ediyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse Luno, yönetimi altında 40 milyar dolardan fazla kripto paraya sahip olan ve dünyanın en büyük blockchain yatırımcısı olan Digital Currency Group’un bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala