bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,192.73 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.90 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 600.56 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 153.88 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548908 2.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507694 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157628 2.27%

Kripto Platformu CoinLoan, Para Çekme İşlemlerini Kısıtladı

kripto platformu coinloan para cekme islemlerini kisitladi

Kripto şirketleri, düşüşe geçen kripto para birimleri nedeniyle olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Kripto borç verme platformu CoinLoan, para çekme işlemlerini durdurdu.

Kripto Şirketi CoinLoan, Zorlu Koşullar Nedeniyle Para Çekmeyi Kısıtladı

Kripto şirketi CoinLoan, yaptığı son açıklamada, kullanıcıların para çekme işlemlerini piyasa koşullarını gerekçe göstererek ilk olarak askıya aldığını duyurdu. Şirket daha sonrasında yaptığı açıklamada, para çekme limitlerini günde 5.000 dolar olarak güncellediğini açıkladı. Kripto borç verme şirketleri yaşanan zorlu piyasa koşullarından dolayı böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

kripto platformu coinloan para cekme islemlerini kisitladi 2

CoinLoan tarafından yapılan ilk açıklamada, para çekme işlemlerinin askıya alındığı belirtilmiş olsa da sonrasında şirket para çekme limitini şimdilik geçici olarak 5.000 dolar olarak kısıtladığını belirtti. CoinLoan aldığı bu kararla, Celsius, Voyager, BlockFi ve Three Arrows Capital gibi şirketlerin daha önce almış olduğu karara benzer bir karar alan son şirket oldu. CoinLoan tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Faiz Hesaplara ödediğimiz faiz, diğer platform kullanıcılarına aşırı teminatlı krediler vererek elde ediliyor. Bu nedenle, bazı durumlarda, Faiz Hesaplarından varlıkların tamamen çekilmesinin tarihi, kredinin kapanmasından sonra değil önce gelir. Bu nedenle don akışını dengelemek ve likidite kaynaklı kesintilerin önlenmesi için müşterilerimize günlük para çekme limiti getiriyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala