bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Shiba Inu Ağ Etkinliği Nasıl? Elon Musk’ın Açıklaması

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Kripto Bülten’de bu hafta; Shiba Inu ağ etkinliğinden, Elon Musk’ın bazı Tesla ürünleri Dogecoin ile alınabileceğini açıklamasına kadar birçok önemli gelişme aktarıldı.

Nelerden Bahsedildi?

-Shiba Inu sahipleri ve yatırımcıları, SHIB’nın fiyat hareketlerinden etkilenmeyerek, sürekli olarak SHIB alımları gerçekleştiriyordu. Bu alımlar ile Shiba Inu, piyasada rekor seviyeler elde etmişti. Bu kez WhaleStats verilerine göre; Shiba Inu’nun ağ etkinliği bir ayın en düşük seviyesini gördü.

-Geçtiğimiz günlerde Time Dergisi tarafından ‘Yılın Kişisi’ seçilen Tesla CEO’su Elon Musk attığı tweetlerle ses getirmeye devam ediyor. Ünlü CEO; Tesla’nın bazı ürünlerinin Dogecoin ile satın alınabileceğini söyledi. Bunu bir test gibi düşünecek olan şirket, işlerin nasıl yürüdüğünü bu şekilde kontrol etmiş olacak.

-Çin’in en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Alibaba, oyun potansiyelini test etmek için kolları sıvadı. Bu kapsamda Alibaba, Pekin’de Yuanjing Shengsheng isimli yeni bir şirket kurdu. Yeni kurulan şirketin ana faaliyeti, yazılım geliştirme olacak.  Söz konusu olan bu yeni şirketin sermayesi 1.6 milyon dolar olarak belirlendi. 

-Müzayede platformu Otis House, ünlü ressam Bob Ross’un tablosunun NFT’sini satışa çıkarıyor. Ülkemizde de yayınlanan “Resim Sevinci” isimli programın ressamı Bob Ross’un tablosu, Otis House tarafından açık artırmaya sunuldu. Bob Ross’un ünlü olmadan önce yapmış olduğu tabloya şimdiye kadarki en yüksek teklif 0,25 ETH oldu. Bir diğer NFT haberi ise Dünyaca Ünlü Şarkıcı Katy Perry’den geldi. Katy Perry, Theta Network ile işbirliğiyle, dünya çapındaki hayranları için ilk NFT koleksiyonunu ThetaDrop’ta piyasaya sürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala