bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,561.83 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.38 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 605.51 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 154.93 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542182 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 3.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159558 0.77%

Kripto İzleme Firması Solidus Labs, 15 Milyon Dolar Yatırım Aldı

risk izleme firmasi solidus labs 15 milyon yatirim aldi 3

Kripto para piyasalarındaki riski azaltmak isteyen New York merkezli Solidus Labs, 15 milyon dolarlık stratejik fon sağladığı açıkladı. Yatırım, firmanın toplam finansmanını 40 milyon dolara yaklaştırdı.

Yatırım şirketi Liberty City Ventures, erken aşama odaklı girişim firmaları olan GSR ve Exor Seeds’ten ek katılım sağlayan stratejik finansmana öncülük etti. Ayrıca Solidus daha önce A Serisi turunda 20 milyon dolar toplamıştı.

Bununla beraber, New York merkezli firma, şüpheli davranışları tespit edebilen, ele alabilen ve bildirebilen dijital varlıklar için makine öğrenimi destekli ticari gözetim ve işlem izleme sunuyor. Solidus, 2018 yılında eski Goldman Sachs bankacıları tarafından, uyumluluk araçlarının kripto borsasında işlem gören fonların (ETF’ler) piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere ana akım kripto benimsenmesini sağlamaya yardımcı olacağına inanarak kuruldu.

Solidus Labs Finansman ile DeFi Alanında Yol Haritası Geliştirmeyi Planlıyor

Solidus, merkezi olmayan finans (DeFi) platformları ve kolluk kuvvetleri etrafında yeni kullanım örneklerine genişlemeyi planlıyor. Solidus Labs CEO’su Asaf Meir finansmanda elde edilen yatırım için şunları söyledi:

Ek finansman, DeFi alanında talebi karşılamak için geliştirme yol haritasının bir kısmını kısaltmamıza yardımcı olacak.

Solidus COO’su Chen Arad’a göre; girişimin fonları kripto yerel piyasa riski izleme araçlarını, özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) ve NFT finansal uyumluluğu ile desteklemek ve devam etmek için kullanılacak. Ayrıca şu anda 50 kişiden oluşan ekiplerini büyütüyorlar. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala