bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,483.88 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.57 0.04%
bnb
BNB (BNB) $ 583.93 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 184.54 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620395 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649195 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219806 17.50%

Kripto Piyasası Düşüşteyken Yükselen Kripto Paralar

kripto piyasasi dususteyken yukselen kripto paralar

Kripto para piyasası 1 haftadır oldukça zor bir dönemden geçiyor. Başta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para, bu hafta grafiklerini kırmızıya boyadı. Fakat bu piyasadaki düşüş trendine rağmen bazı kripto paralar değer kazanmayı başardı. Gelin hep beraber haftanın düşüş trendine direnen kripto paralarını birlikte ineleyelim.

WAX WAXP BTCHaber

Haftanın Yıldızı: WAX (WAXP)

WAX kripto para piyasası düşüş yaşarken yüzde 55.41 artmayı başararak haftanın yıldızı olmayı başarıyor. WAXP, WAX Blockchain ağının yerel token’ı olarak karşımıza çıkıyor. WAX ağı en kısa tanımı ile genel kullanıcılar için e-ticaret işlemlerini daha hızlı, daha basit ve daha güvenli hale getirmek üzere 2017 yılında tasarlanmış bir projedir.

Crypto.com CRO BTCHaber

Crypto.com Coin (CRO): Yüzde 41.2 Artış

Geçtiğimiz haftada da listemizde yer bulan CRO, piyasa düşüş trendinde olmasına rağmen yükselişini sürdürüyor. Bitcoin’in altcoin’lere etkisi ile tetiklenen düşüş refleksinden anlık olarak etkilenen CRO, Çarşamba günü 0.38 dolar seviyesine geriledi, ancak hızlı bir şekilde kendisini toparlayarak içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.58 dolara kadar çıkmayı başardı.

The SandBox SAND BTCHaber 1

The Sandbox (SAND): Yüzde 37.2 Artış

Meta’nın (Facebook) metaverse lansmanının ardından istikrarlı bir yükseliş yaşayan SAND, haftalık listemizin bir parçası hâline gelmiş durumda. Salı gününe kadar yaşadığı bir düzeltmenin ardından Çarşamba sabahı ani bir yükseliş ile 3 dolar seviyesine çıkan SAND, haberimizin yazımı itibarıyla 4.19 dolardan fiyatlanıyor.

Avalanche AVAX BTCHaber

Avalanche (AVAX): Yüzde 34.2 Artış

Avalanche Blockchain ağı sürekli olarak yayımladığı Launchpad etkinlikleri, güncellemeler ve yeni ortaklıklar ile büyümeye devam ediyor. Ağın yerel token’ı olan AVAX da benzer bir performans göstererek istikrarlı bir artış gösteriyor. Sadece 4 ay önce 15 dolar seviyesinden fiyatlanan AVAX, haberimizin yazımı itibarıyla 118 dolardan fiyatlanıyor ve performansını kanıtlıyor.

Decentraland MANA BTCHaber

Decentraland (MANA): Yüzde 31.7 Artış

The SandBox ile aynı temele sahip Decentraland da artışını sürdürüyor. Hafta başında yatırımcılarını zorlayan bir volatilite artışı yaşayan MANA, Perşembe günü hızlı bir düzeltme ile 4.6 dolar seviyesine çıktı. Ek olarak artan kullanıcısıyla birlikte toplan piyasa değerinin 7.477.018.179 dolar olduğunu belirtelim.

Siz bu artan kripto paralar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala