bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Kripto Paralarda Yaz Rallisi | LUNA Coin ve Altcoinler Nereye Gidiyor? | ETH 2.0

Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde bu hafta Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün’ün değerlendirmeleri ile LUNA Coin çöküşünü ve bu değer kaybının kripto para piyasasına etkisi üzerine konuşuldu. Bitcoin yükselişi altcoinleri etkileyecek mi, altcoinler yükselecek mi? Bitcoin ve altcoinler hakkındaki son dakika gelişmeleri yorumlandı.

LUNA ve ETH 2.0’da Son Durum Ne?

Melis Hazal Karagöz ilk olarak, “LUNA güven kaybı yaşıyor. LUNA’daki bu hadise piyasa için ne anlam ifade etti sizce?” sorusunu İsmail Hakkı Polat’a yöneltti.

İsmail Hakkı Polat şu şekilde yanıt verdi:

LUNA’da gördüğümüz şey şu, bütün bu kripto paraların hala deneysel olduğunu ve deneysellik çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. LUNA, biraz dolara benziyor. Projenin arka planında birçok proje olduğunu söylüyorsunuz ama bunun günlük hayatta bir karşılığı olmuyor. Bu şekilde LUNA, saadet zinciri oluyor ve sadece spekülatif olarak alınıp satılmış oluyor. Daha sonra birileri bir toplu atış yapıyor ve orada dağılıyorsunuz. LUNA’da gördüğümüz tam olarak bu.

Melis Hazal Karagöz Cemil Şinasi Türün’e ise Ethereum’daki son durumu ve ETH 2.0’ı sordu. Cemil Şinasi Türün ise şu şekilde yanıt verdi:

Şu anda Ethereum 1.0’dayız. Ethereum 2.0’da bütün sorunların çözümü için tek bir paket yaptılar. O paket içerisindeki en önemli dönüşüm eski sistemden yeni sisteme geçerken bu proof of stake’e geçilmesi aşaması. O eğer halledilse geri kalanından endişe duymayacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala