bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,747.96 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.72 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 583.83 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 188.72 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622805 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648783 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223723 13.61%

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Yükseliş Yaşayan Kriptolar

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Yükseliş Yaşayan Kriptolar 3

Kripto paralar oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Özellikle son dönemde yaşanan düşüşler ve düzeltmeler, yatırımcıları oldukça korkutmuş durumda. Her ne kadar kriptolarda dalgalanmalar sürse de piyasalarda yükseliş yaşayan kriptoların sayısı oldukça fazla. Gelin haftanın en çok kazandıran kripto paralarını inceleyelim. Öncelikle:

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Yükseliş Yaşayan Kriptolar

Haftanın Yıldızı: Celsius (CEL)

Faiz getirisi, kredi almak, eşler arası ödemeler göndermek ve çok daha fazlası için platform içinde kullanılan bir ERC-20 token’ı olan CEL, son dönemde oldukça konuşuldu. CEL token’ları, 2020 boyunca sadece iki ayda yaklaşık yüzde 500 arttı ve erken benimseyenlere büyük karlar sağladı. Token, yılın arka yarısında kripto piyasasının geri kalanıyla yavaşlamadan önce 2021’in ilk yarısında çok iyi performans göstermeye devam etti.

Diğer taraftan düşüş sonrası çekim işlemlerini durduran Celsius, birçok eleştiriler alsa da yerel token’ında düşüş çok sürmedi. CEL son 7 gün içerisinde yüzde 70 artış yaşadı.

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Yükseliş Yaşayan Kriptolar 1

Synthetix Network (SNX): Yüzde 65 Artış

Synthetix, aşağıdaki temel özelliklere ve çıkarımlara sahip benzersiz ve ilginç bir DeFi projesi olarak karşımıza çıkıyor. Synthetix, Ethereum Blockchain ağına üzerinde çalışıyor ve kullanıcılarına, synth olarak da bilinen çeşitli yüksek likit sentetik varlıklara erişim sunuyor. Synth’ler, kullanıcının varlığı doğrudan elinde tutmasına gerek kalmadan dayanak varlık üzerindeki kullanıcılara getirileri izlemek ve sağlamak için çalışır.

Projenin yerel token’ı olan SNX ise son bir hafta içeriside yüzde 65 değer kazandı.

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Yükseliş Yaşayan Kriptolar 2

TitanSwap (TITAN): Yüzde 55 Artış

2020 ademi merkeziyetçi finans (DeFi) patlaması, merkezi olmayan kripto borsaları (DEX), merkeziyetsiz lending, stablecoin, merkeziyetsiz özerk kuruluşlar (DAO) ve daha fazlası  gibi finansal ortamın artık bilinen sayısız özelliğine yol açtı. TitanSwap , kendisini zincirler arası sorunsuz token takasları, otomatik likidite madenciliği ve DAO sunan bir platform olarak tanıtır. 24 Eylül 2020’de Huobi tarafından başlatılan, DeFi’ın öncüllerinden fikir edinen bir finansallaştırmadan arındırma merkezidir.

Yerel token’ı olan TITAN üze yüzde 55 artış ile dikkatleri üzerine çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala