bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,153.72 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.17 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 157.51 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.540335 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494975 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160584 1.39%

Kripto Para Yasasına Dair Açıklama! ProShares’dan ETF

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Kripto Bülten’in bu bölümünde birçok önemli konuya değinildi. Bu konular arasında en dikkat çekici olanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı kripto para yasası açıklaması oldu.

Nelerden Bahsedildi?

-Türkiye’nin kripto para sektörüne olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu ilgi düzenleyicilerin de dikkatinden radarında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta ekonomi basını temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı sırasında Erdoğan, Kripto para yasasının hazır olduğunu söyleyerek, çok yakında yasanın meclise gönderileceğini ekledi.

-Dogecoin hayranı ve en güçlü destekçisi olarak bilinen Elon Musk, ünlü podcaster Lex Fridman’ın programında Satoshi Nakamoto olduğu şeklindeki söylentileri bir kez daha yalanladı. Kendisi bitcoinin kurucusu olduğunu reddetti ancak Satoshi Nakamoto olabilecek kişi ile ilgili tahminini aktardı.

-Kriptoların en popüler alanlarından olan NFT‘ler, özellikle şarkıcılar tarafından son dönemde oldukça ilgi görüyor. Son olarak ünlü rock şarkıcısı Ozzy Osbourne, 9.666 NFT’den oluşan bir koleksiyon ile NFT dünyasına giriş yaptı. Bunun yanında Bundle, 2021 yılında yaşanan dikkat çekici olayları NFT koleksiyonu ile bir araya getirdi. Bundle yeni koleksiyonunu yılbaşı kartı konsepti şeklinde yayınladı. 2021 yılına gülümseyerek veda etmeyi amaçlayan projede, birçok önemli olay dikkat çekiyor.

-Metaverse ile ilgili ürünlerin popülaritesi, ProShares’in sektöre yeni bir ETF ile katılmasıyla taçlanmış oldu.ProShares, ProShares Metaverse Theme ETF adı verilen metaverse odaklı bir ETF için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala