bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

Kripto Para Sektöründe Neler Yaşandı? (19-26 Şubat)

ahbap bagislari btcturke aktariliyor piyasadaki yukselis bagislarin degerini artirdi1

Kripto para sektörü her geçen gün yeni haberlere ev sahipliği yapıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

New York Başsavcısı, CoinEx’e Dava Açtı

Son dönemde artan düzenleyici baskılarının bir parçası olarak, kripto şirketlerine açılan davaların sayısı artıyor. New York Başsavcısı Letitia James, CoinEx’e dava açtığını duyurdu.

Binance, Token Rezervlerini Yönetmek İçin Yeni Sisteme Geçiyor

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, token rezervlerini yönetmek için yeni bir sisteme geçiş yapıyor. Binance şimdi de token rezervlerini yönetmek adına “yarı otomatik” bir sürece geçiyor.

Fed Toplantı Tutanaklarında Üyelerin Düşünceleri Belli Oldu

ABD merkez bankası (Fed) toplantı tutanaklarını yayımladı. Yayımlanan toplantı tutanaklarına göre, Fed yetkilileri en son toplantıda enflasyonun düştüğüne dair işaretlerin gözlendiğini ancak daha fazla faiz artışı ihtiyacını karşılamak için bu verilerin yeterli olmadığını belirtti.

JPMorgan’dan Kripto Laboratuvarı Planı

JPMorgan, Yunanistan’ın başkenti Atina’da bir kripto laboratuvarı açacak. Kripto laboratuvarında şifreleme ve veri güvenliği çalışmaları yapılacak. JPMorgan’ın DeFi platformu Onyx Başkanı Tryone Lobbam, bankanın Onyx’i desteklemek için blockchain ile ilgili yetenekler oluşturmaya odaklanacağını açıkladı. Lobbam’a göre laboratuvarın öncelikli odağı Onyx için yeni yetenekler olacak.

IMF, Kripto Politika Çerçevesini Onayladı

Birçok düzenleyici kurum kripto para birimleri ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Çıkan son haberlere göre; Uluslararası Para Fonu (IMF) yönetim kurulu, fon tarafından yayınlanan kripto varlık politikası hakkında bir makaleyi değerlendirdi ve önerilen politika çerçevesiyle aynı fikirde olduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala