bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Kripto Para Sektöründe Neler Yaşandı? (12-19 Mart)

ahbap bagislari btcturke aktariliyor piyasadaki yukselis bagislarin degerini artirdi1

Kripto para sektörü her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

SVB’den İflas Başvurusu!

Silicon Valley Bank’ın ana şirketi SVB Financial Group, iflas koruma başvurusunda bulundu. SVB Financial’ın New York’ta açılan Bölüm 11 başvurusunda 10 milyar doları bulan varlık ve yükümlülükleri listelendi. Federal Rezerv sisteminin bir parçası olduğu için iflasa uygun olmayan SVB’ye ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından kayyum atanmıştı.

Salesforce, Polygon ile İş Birliği Yaptı

Son dönemde kripto para sektöründe birçok farklı şirket çalışmalarını bir adım öteye taşıyabilmek için iş birliklerini artırıyor. Çıkan son haberlere göre; müşteri ilişkileri yönetimi yazılım şirketlerinden biri olan Salesforce’un, müşterilerinin Polygon blok zincirinde NFT tabanlı sadakat programları geliştirmelerine yardımcı olmak için Polygon Labs ile ortaklık kurduğunu söyledi.

11 Banka First Republic Bank’ın İmdadına Yetişti

ABD’de bankacılık krizinin yayılmasını önleme çalışmaları sürüyor. İflas dalgasında son halkanın First Republic Bank olacağı konuşuluyordu. 11 büyük banka, First Republic Bank‘ın imdadına yetişti. First Republic Bank‘ın 30 milyar dolar mevduat alacağı bildirildi.

Microsoft Edge Tarayıcısına Kripto ve NFT Cüzdanı Ekleniyor

Yazılım devi Microsoft’un Chromium tabanlı internet tarayıcısı olan Microsoft Edge, yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam eden Microsoft Edge ortaya çıkan son bilgilere göre web3 alanına da öncülük etmeyi planlanıyor. Raporlara göre Microsoft Edge internet tarayıcısına göre kripto ve NFT cüzdanı eklenecek.

Euler Saldırısına Bağlı Cüzdandan Lazarus’a Transfer

Euler protokolüne yapılan saldırı ile geçen yıl Axie Infinity‘nin Ronin ağının hacklenmesiyle ilişkili adresler etkileşim halinde olduğu bildirildi. Ronin ağına düzenlenen 625 milyon dolarlık siber saldırının arkasında Kuzey Koreli hacker’ların olduğu belirtilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala