bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Kripto Para Sektöründe Neler Oldu?

bae ticaret bakani kripto bae ticaretinde onemli rol oynayacakerrdds

Kripto para sektörü her geçen gün yeni haberlere ev sahipliği yapıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

Genesis, İflas Koruma Başvurusunda Bulundu

Uzun bir süredir zor durumda olan kripto şirketi Genesis bu zor süreçten çıkış için çalışmalar yürütüyordu. Kısa süre önce konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardıklarına göre Genesis, iflas başvurusu belgelerini hazırlamaya başlamıştı. Son olarak çıkan haberlere göre; Genesis iflas başvurusunda bulundu.

Nexo, Cayman Adaları Düzenleyicisine Dava Açtı

Geçtiğimiz aylarda kripto kredi kuruluşu Nexo, Cayman Adaları’nda faaliyet göstermek için düzenleyici lisansı almak adına başvuruda bulunmuştu. Nexo’nun bu başvurusu, Cayman Adaları düzenleyicisi tarafından reddedilmişti. Nexo bu talebinin iptal edilmesini mahkemeye taşıdı.

Coinflex, 3AC Kurucularıyla Oluşturulacak Yeni Borsa Hakkında Açıklama Yaptı

Seyşeller merkezli kripto para borsası Coinflex’in iflas eden kripto hedge platformu Three Arrows Capital’in kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies ile birlikte GTX isimli yeni bir kripto para borsası kurmak için çalışmalar yürüttüğünü aktarmıştık. Bu gelişmenin ardından Coinflex cephesinden resmi bir açıklama geldi.

Online Banka N26’dan Kriptoda Genişleme Hamlesi

Kripto para hizmetlerinin kolaylaşması için finans kuruluşlarının çalışmaları sürüyor. Özellikle regülatörlerden onay almış kuruluşların çalışmaları son dönemde piyasaya sarsılan güven ortamının sağlanması açısından oldukça önemli. Erişimin kolaylaşmasının aynı zamanda yeni yatırımcıların piyasa girmesini hızlandırdığı belirtiliyor. Almanya’nın lisanslı online bankacılık platformu N26, kripto işlemlerini genişletme kararı aldı.

Binance, Polonya’da Sanal Varlıklar Hizmet Sağlayıcısı Lisansı Aldı

Binance son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile gündeme gelmeyi başarıyor. Birçok kripto odaklı şirket gibi Binance de ülkelerden lisans almaya devam ediyor. Çıkan haberlere göre; kripto para Binance, Polonya’da Sanal Varlıklar Hizmet Sağlayıcısı lisansı aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala