bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Kripto Para Sektöründe Bu Hafta Neler Yaşandı?

Bitcoin BTC Davalarin Ardindan Yon Arayisinda 2222

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

Yeni Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan Oldu

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi sonrasında bir süredir konuşulan Merkez Bankası Başkanlığı’na da yeni bir isim atandı. Yayımlanan Resmi Gazete’ye göre Merkez Bankası Başkanlığı’na Hafize Gaye Erkan atandı.

Circle’dan Kritik Transfer: Eski CFTC Başkanı Tarbert, Şirkete Katıldı

ABD’li düzenleyicilerin kripto şirketlerine yönelik tavrının sertleştiği dönemde Circle‘dan ilginç bir hamle geldi. Stablecoin devi Circle, finans dünyasının deneyimli ismi ve eski CFTC Başkanı Heath Tarbert’in şirkete katıldığını duyurdu. Tarbert, şirketin baş hukuk sorumlusu ve kurumsal ilişkiler başkanı oldu.

Cathie Wood: Binance’in Yasal Sorunları Coinbase’e Olumlu Yansıyor

ARK Investment Management son dönemde yaptığı Coinbase hamleleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemdeki Coinbase hamleleri ile gündeme gelen Cathie Wood bu kez Binance’in yasal sıkıntılarının Coinbase için iyi olduğunu söyledi.

SEC’in Gözdesi STX, Dikkatleri Üzerine Çekti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)kripto para borsalarına adeta savaş açmışken, komisyon, Stack (STX) coin’ini menkul kıymet olarak adlandırdı. STX, SEC tarafından onay alan tek proje olarak kayda geçti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala