bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Kripto Para Piyasasında Neler Oldu?

kripto veri sirketi kaikoya 53 milyon dolarlik yatirim

FTX krizi ile berber kripto para sektöründe daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Binance, Japonya Merkezli Kripto Borsası BitCoin’i Satın Aldı

Kripto para borsaları son dönemde yaptıklar çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak Binance‘ten bir hamle geldi. Borsa Japonya pazarına girmek amacıyla kripto para borsası Sakura Exchange BitCoin’i (SEBC) satın aldığını duyurdu.

Telegram Mahkeme Kararı ile Suçluların Verilerini Paylaştı

Kripto para sektöründe öne çıkan 3 farklı platform bulunuyor. Bunlar DiscordTwitter ve Telegram olmak üzere en çok tercih edilen topluluk alanlarında ilk sıradalar. Bu noktada bu platformların gizliliği de oldukça büyük önem kazanıyor. Ancak Telegram‘ın Hindistan’daki bir mahkemede bahsi geçen suçluların IP’leri dahil olmak üzere verilerini paylaşması akıllarda soru işaretleri doğurdu.

Binance Labs’den Ambit Finance’e Yatırım

Binance’in risk sermayesi kolu Binance Labs, BUSD ve diğer seçkin kripto varlıklarının faydasını artırmak için yeni yapılandırılmış finansal ürünler kullanan bir DApp projesi Ambit Finance‘e 4.5 milyon dolara kadar taahhütte bulunmak için stratejik bir yatırım yaptı.

Anlaşma ayrıca Binance Labs ve Ambit’in inovasyon, güvenlik ve risk kontrolüne odaklanarak geleceğin DeFi uygulamalarını başlatma konusunda iş birliği yapmasını ve BNB Zinciri ekosistemi ve ötesindeki projelerle ortak olmasını sağlıyor.

DeFi Protokolü Ankr, Hack Saldırısına Uğradı

Kripto para sektörü gelişeme kaydetmeye devam ederken, bu alandaki saldırılar da artış gösteriyor. Son olarak hack saldırısı ile gündeme gelen isim DeFi protokolü Ankr oldu. DeFi protokolü, kod yapısında sınırsız token basılmasına izin veren bir hata nedeniyle saldırıya uğradı. Bu hata, katrilyonlarca dolarlık bir token basımı gerçekleştirdi. Hacker, aBNBc tokenını bastıktan sonra, 20 trilyon aBNBc ile BNB alımı gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala