bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

Kripto Para Konulu Film İçin Decentraland ile Anlaşma Sağlandı

kripto para konulu film icin decentraland ile anlasma saglandi

Metaverse evreni her geçen gün daha fazla yaygınlaşmaya ve genişlemeye başladı. Dünyanın birçok yerindeki şirketler, metaverse’e adım atmaya ve bu konuda çalışmalar yapmaya devam ediyor Film endüstrisi de metaverse’e giriş yapan alanlar arasında yer alıyor.

İspanya merkezli film dağıtım ve yapım şirketi Versus Entertainment, ‘The Infinite Machine’ isimli yeni film projesini NFT‘ler ve metaverse ile birleştirmek için Decentraland ve Lumiere ile ortaklık kurdu.

The Infinite Machine, Buterin’in Hikayesini Anlatacak

Variety‘e göre, Versus Entertainment, kripto para konulu film projesi ‘The Infinite Machine’i, NFT’ler ve metaverse ile birleştirmek için metaverse platformu Decentraland ve Singapur merkezli eğlence şirketi Lumiere ile ortaklık kurdu.

the infinite machine filmi icin decentraland ile anlasma saglandi

Filmin NFT koleksiyonunun çıkacağı ve Decentraland metaverse’üne entegre edileceği belirtildi. Lumiere’nin buna destek olacağı aktarıldı. Ayrıca filmin dünyanın en büyük ikinci dijital varlığı olan Ethereum‘un kurucu ortağı Vitalik Buterin‘in hikayesini anlatacağı da bildirildi.

The Infinite Machine filminin, NFT ile finanse edilen ilk film olacağı bilgisi verildi.

‘The Infinite Machine’ filmi, Camilla Russo’nun aynı isimli kitabından uyarlanacak. Sinemacı Shyam Madiraju tarafından yönetilecek. Ridley Scott, Tom Moran, Vera Meyer ve Alejandro Miranda ise filmin yapımcıları arasında yer alacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala