bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,064.16 3.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.91 3.41%
bnb
BNB (BNB) $ 611.45 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 146.75 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526232 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471765 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150489 6.91%

Kripto Para Dünyasında Kazandıran Kriptolarda Bu Hafta

Haftanin yükselen kripto paralari 1

Kripto para sektörü son dönemde oldukça yoğun bir dönemden geçiyor. Bir tarafta artan regülasyon baskıları, şirketlerin kripto kabulü ve artan Blockchain çalışmaları, piyasalara da oldukça dalgalı bir hava katıyor. Ancak düzenleyici baskısı, kripto paralarda yaşanan yükselişe de engel olmuyor. Gelin bu hafta kriptolarda kazandıran kripto paraları inceleyelim. Öncelikle:

Ethereum Classic kaç TL

Haftanın Yıldızı: Ethereum Classic (ETC)

Kripto dünyasında her ne kadar uzun zamandır var olsa da pek ismi geçmeyen kriptolar arasında yer alan Ethereum Classic (ETC), bu hafta yatırımcısını sevindirirken, yatırımcısı olmayanları kıskandırdı. Hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 68’lik bir artış yaşayan Ethereum HardFork’u, hafta başındaki 29 dolarlık fiyatından 50 dolara kadar çıktı. Devamında bir düzeltme yaşayan Ethereum Classic (ETC), içeriğimizin yazımı itibarıyla 47 dolardan alıcı buluyor.

Bitcoin gold kaç TL

Bitcoin Gold (BTG): Yüzde 48 Artış

İsmini lider kripto para Bitcoin’den alan Bitcoin Gold (BTG), ilginç bir şekilde, yaşadığı uzun dönemlik sakinliği sonrası artışa geçti. Bir hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 41 artan Bitcoin Gold (BTC), haftanın başında 30 dolar seviyesinde fiyatlanırken, 47 dolar seviyesine kadar çıktı. Ancak devamında düzeltme yaşayarak 41 dolara indi. Son olarak Bitcoin Gold (BTG) içeriğimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 43 dolardan alıcı buluyor.

loopring LRC nedir

Loopring (LRC): Yüzde 46 Artış

Loopring, Ethereum üzerinde çalışan ve küresel bir kullanıcı ağını yeni tür kripto varlık borsalarının  oluşturulmasını sağlayan bir platformu çalıştırmaya teşvik etmeyi amaçlayan bir protokol olarak karşımıza çıkıyor. Ancak en önemli özelliği, Loopring’in platformunun, üzerine inşa edilen borsaların, sıfır bilgi toplamaları veya zkRollup‘lar adı verilen daha yeni bir şifreleme türü kullanarak Ethereum’daki merkeziyetsiz borsalarla ilişkili yavaş hızları ve yüksek maliyetleri atlatmasına izin vereceğini iddia ediyor. 

Protokolün yerel token’ı olan LRC ise son bir haftadır yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Öyle ki bir hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 46 artan Loopring (LRC), haftanın başında 0.78 dolardan işlem görürken, geçtiğimiz Çarşamba günü anlık bir artış yaşayarak 1.13 dolar çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala