bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,631.85 2.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,194.29 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 599.70 2.79%
solana
Solana (SOL) $ 157.32 6.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550777 4.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.512725 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159609 0.94%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (22-29 Mayıs)

2022 yilinda bitcoin milyonerlerinin sayisi dustu 2

Kripto para dünyasında birçok önemli gelişme yaşanmaya devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftanın gündeminde Terra (LUNA) krizi vardı. Bizde bu hafta kripto para sektöründe yaşanan önemli gelişmeleri sizler için derledik.

Ethereum Balinası, 215.000 ApeCoin (APE) Satın Aldı

Son zamanlarda ApeCoin (APE) popüler kripto para birimleri arasında yer almaya başladı. ApeCoin’in popülaritesinin artması ile beraber Ethereum balinalarının da ilgisi artmış durumda.

Ethereum (ETH), BNB Chain ve diğer ağlardaki en büyük 100 cüzdanı takip eden WhaleStats zincir üstü veri izleyicisi, Ethereum balinasının ApeCoin‘i satın almaya devam ettiğini paylaştı.

New York Çevre Komitesi Bitcoin Madencilik Yasağını Dikkate Almayacak

Kısa süre önce New York Meclisi’ndeki milletvekillerinin kripto madenciliği moratoryum yasası olarak da bilinen Bitcoin madenciliğini azaltacak yasa tasarısını çoğunluk oyuyla onayladığını belirtmiştik. Söz konusu bu yasa, belirli karbon bazlı kripto madenciliği operasyonlarının genişletilmesini önleyecek.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 22 29 mayishd 2

Portekiz’de Bir Gayrimenkul, Bitcoin (BTC) Ödenerek Satın Alındı

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda kullanılmaya başladı. Bu kez elde edilen bilgilere göre; Portekiz’de bir gayrimenkul, ilk kez fiat paraya çevrilmeden doğrudan Bitcoin (BTC) ödenerek satın alındı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 22 29 mayisjf

Portekiz, Braga’da bir daire yapılan bir açıklamaya göre doğrudan Bitcoin (BTC) ile yapılan ilk emlak satışında 3 BTC’ye satıldı.

Blockchain Layer’ların Kavram Açıklamaları

Bilindiği üzere Layer kavramını kripto para dünyasında oldukça sık duyuyoruz. Bu Layer projeleri, mevcut bir Blockchain sisteminin üzerine inşa edilen ikincil bir çerçeveyi veya protokolü ifade ediyor. Bu protokollerin temel amacı, büyük kripto para ağlarının karşılaştığı ölçeklendirme sorunlarını çözmek.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 22 29 mayisgd

Shiba Inu’nun Balina Aktivitesi Gün İçinde Yüzde 300 Arttı

Kripto para piyasaları son dönemde oldukça kritik zamanlardan geçiyor. Öyle ki Bitcoin’in 36.000 dolar bandına inmesi ile birlikte Ethereum ve diğer altcoin’lerde yaşanan düşüş, piyasayı oldukça olumsuz etkiledi. Ancak kripto balinaları alışık olduğumuz bir şekilde bu düşüşlerden faydalanmak istercesine aktivitelerini artırmış durumdalar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala