bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (20-27 Kasım)

kripto para depo 1575958

FTX krizi ile berber kripto para sektöründe daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Kripto Satın Almak İçin Çok Mu Geç? Kripto Parayla İlgili En Can Sıkıcı 5 Soru

Kripto para birimleri, doğru yapıldığında yüksek getiri sağlayan bir yatırım olduğunu kanıtlamıştır. Düşüş piyasasına rağmen, kriptoya ilgi hala artıyor. CryptoCom 2021 raporlarında okuyucularına kripto para sahiplerinin sayısının 295 milyona ulaştığını ve daha fazla büyümenin beklendiğini bildirdi.

Kripto Yolunu mu Kaybetti – Dünü, Bugünü ve Geleceği

Kasım 2021’de, kripto piyasası 3 trilyon USD’lik bir ATH piyasa değerine ulaştı. Bu ay itibariyle toplam piyasa değeri 1 trilyon USD’nin altında seyrediyor. Bu düşüş elbette bekleniyordu. Yaklaşık dört yıl önce, kripto piyasasının toplam piyasa değeri 200 milyar doların altındaydı.

Fiyat dalgalanmaları gerçekten çılgınca. Ancak şu anki fiyat ne olursa olsun, bence tabloların ötesine bakıp daha derin bir soru sormak için iyi bir zaman: En son boğa koşusu sırasında kripto piyasası gerçekten ne üretti?

Kripto Finans Firması Galaxy Digital Küçülmeye Gidiyor

Yatırımcı Michael Novogratz tarafından işletilen kripto odaklı finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto para birimlerinde yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Galaxy Digital, mevcut şartlarda küçülmeye gidiyor.

Binance, Rezerv Kanıt Sistemini Duyurdu

Yatırımcı Michael Novogratz tarafından işletilen kripto odaklı finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto para birimlerinde yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Galaxy Digital, mevcut şartlarda küçülmeye gidiyor.

Birçok kripto para borsası yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak kripto borsası Binance kripto piyasasını ayakta tutmak ve güvenilir bir sektör inşa etmek isteyen Binance, ortaya çıkardığı fikrini desteklemeye devam ediyor. Binance, kısa bir süre önce sıcak ve soğuk cüzdan adreslerini açıklamasının ardından kullanıcı fonları hakkında şeffaflığın artırılması adına bir sonraki adımını attı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala