bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,778.89 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.20 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 608.01 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 158.27 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547703 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507438 0.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161755 2.14%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (16-23 Ekim)

kripto1 t14g cover

Her geçen gün kripto para sektöründe daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Bitcoin Hash Rate, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Bitcoin hash rate, mevcut Bitcoin bloğunu veya herhangi bir bloğu çözmeye çalışan Bitcoin madencileri tarafından kaç tane hash üretildiğinin bir tahminini belirten değerdir. Coinwarz verilerine göre haberin yazımı esnasında mevcut Bitcoin hash rate 303.87 EH/sn olarak görülüyor. Yine sitenin raporlarına göre Bitcoin hash rate gün içerisinde 321.15 EH/s’e ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmış oldu. Son olarak Bitcoin hash rate oranı, mevcut Bitcoin zorluğu, tanımlanan Bitcoin blok süresi ve son blok sayısının ortalama blok süresinin kullanılarak hesaplanması yapılabiliyor.

Robert Kiyosaki’den Bitcoin Hakkında Öneri

Rich Dad Poor Dad kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD emlak piyasasına karşı Bitcoin, altın ve gümüş önerisinde bulundu. Daha önce Bitcoin hakkında olumlu ve maksimalist açıklamalarda bulunan yazar, gelecekte altın ve gümüşün yanı sıra Bitcoin’in de önemli bir yerde olacağını iddia ediyor.

robert kiyosakiden bitcoin ile ilgili degerlendirmew 2

Birleşmiş Milletler’den Merkez Bankalarına Faiz Çağrısı

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada, Fed’in ve diğer merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye devam etmeleri durumunda, küresel ekonomiyi resesyona ve ardından uzun süreli bir durgunluğa itme riskleriyle karşı karşıya kalabilecekleri belirtildi.

merkez bankasi nasil isliyor 96

Bitcoin Madencilik Gelirleri Eylül Ayında Düştü

The Block verilerine göre, Bitcoin madencilik gelirleri, Eylül 2022’de yüzde 16.2 oranında düşüşle yaklaşık 550.5 milyon dolara gerileyerek, son 6 ayda 5. kez düşmüş oldu. Gelirler, Kasım 2020’den bu yana en düşük toplama ulaştı.

1400x1050marathon digital 30 000 adet bitcoin madencilik cihazi aldi

Kazakistan’dan Bitcoin Madenciliğine Yeni Kural

Kazakistan parlamentosunda önerilen yeni yasa tasarısı, kabul edildiği takdirde sadece yetkili madencilerin dijital para basmasına izin verecek. Yasa tasarısı, endüstriyi kapsamlı bir şekilde düzenlemek ve sponsorlarının sektördeki kontrolsüz elektrik tüketimi olarak nitelendirdiği şeyi azaltmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala