bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (10-17 Temmuz)

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 10 17 temmuzad

Kripto para piyasası zor dönemden geçerken, kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Blockchain ve Kripto Sektöründe Yapılan Fon Anlaşmaları

Fransa merkezli bir kurumsal kripto ödeme girişimi olan Request Finance, Animoca Brands, Balderton Capital ve XAnge’den bir tohum finansman turunda 5.5 milyon dolar topladı. Diğer melek yatırımcılar arasında Sebastien Borget, Michael Kong ve Stani Kulechov ve Julien Bouteloup vardı. 

blockchainis

Kripto Dayanışması: Kripto Borsasından El Salvador’a BTC Bağışı

Kripto para sektöründe topluluk dayanışması oldukça güçlü. Birçok proje oluşturduğu topluluklar ile birlikte önemli konumlara gelirken, projeler de bu topluluklara oldukça güzel geri dönüşler yapabiliyor. Bu noktada bu dayanışmanın bir örneği daha yaşandı. Kripto para borsası Bitfinex, Bitcoin‘in resmi para birimi olarak kabul edildiği ilk ülke olan El Salvador’a 36 Bitcoin (BTC) ve 600 bin dolar değerinde Tether (USDT) bağışladı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 10 17 temmuzd

Kripto Borsası BitMEX Rusya’ya Yaptırım Uygulayacak

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi devam ederken, kripto şirketleri Rusya’nın bu hamlesi sonrasında yeni yaptırımlar uygulamaya devam ediyor. Kripto borsası BitMEX artık Rus vatandaşlarına hizmet vermeyeceğini açıkladı.

MetaMask Kurucu Ortakları Kripto Para Açıklaması

MetaMask, altıncı yıl dönümüne yaklaşırken projenin kurucu ortakları Dan Finlay ve Aaron Davis piyasanın ve projelerinin genel durumu hakkında Motherboard’a röportaj verdi. MetaMask kurucu ortağı Aaron Davis, Motherboard‘a verdikleri röportajda “Çok geç olabilir ancak paranızı kripto para birimlerine yatırmak kumar oynamaktır.” açıklamalarında bulundu.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 10 17 temmuzadd

Glassnode: Bitcoin En Derin Ayı Piyasası Bölgesinde

Kripto para piyasası Haziran ayında oldukça kötü bir performans sergileri. Bu performansın arkındaki en büyük etkenlerden birisi ise şüphesiz Terra ekosisteminde yaşanan devasa çöküş oldu. Bunu artan küresel enflasyon ve düzenleyici açıklamaları takip etti. Blockchain ve kripto analiz şirketleri Glassnode da yeni raporunda Bitcoin’in performansına değindi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala