bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Kripto Para Cüzdanı BitKeep de Hack Kurbanı Oldu

kripto para cuzdani bitkeep de hack kurbani olduddf

Kripto para sektöründe hack olayları çok sık yaşanmaya başladı. Son olarak Blockchain analitik ve güvenlik şirketi PeckShield, bugün erken saatlerde bazı BitKeep cüzdan kullanıcılarının platformdaki fonlarının çekildiğini bildirdi.

Kripto Para Cüzdanı BitKeep Saldırıya Uğradı

Kripto para cüzdanı BitKeep hack saldırısına uğradı. Saldırıda bazı kullanıcıların cüzdanları boşaltılarak kullanılamaz hale getirildi. 8 dolarlık milyonluk kripto para çalındığı tespit edildi.

kripto para cuzdani bitkeep de hack kurbani oldudfdvs

BitKeep konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Paralarınız çalınırsa, indirdiğiniz veya güncellediğiniz uygulama ele geçirilmiş bilinmeyen bir sürüm (resmi olmayan yayın sürümü) olabilir.

Blockchain güvenlik araştırmacısı PeckShield, Twitter üzerinden hack saldırısına yönelik bilgileri paylaştı. Güvenlik kuruluşunun araştırmasıan göre, hackerlar dört parça kripto para birimi çaldı. Bunlar, 4.373 adet BNB, 5.4 milyon dolarlık USDT, 196 bin dolarlık DAI ve 1.233 adet ETH oldu.

Hack devam ederken BitKeep ekibi, kullanıcılarını paralarını Google Play ve Apple App Store gibi resmi kaynaklardan gelen bir cüzdana aktarmaya çağırdı. Bunun dışında ekip, topluluk üyelerinden yeni oluşturulan cüzdan adreslerini kullanmalarını istedi çünkü önceki adresleri zaten “bilgisayar korsanlarına sızdırılmış” olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala