bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,663.06 1.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.70 1.83%
bnb
BNB (BNB) $ 557.70 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518203 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48724 5.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152631 0.44%

Kripto Para Borsası Huobi’den DeFi Atağı

huobi defi

Kripto para borsası operatörü Huobi Group, merkezi olmayan finans (DeFi) alanına on milyonlarca dolarlık kendi sermayesini yatırmak için yeni bir fon oluşturuyor.

Huobi Group Pazartesi günü yaptığı açıklamada, yeni fonu yönetmek için Huobi DeFi Labs adlı yeni bir iş birimi başlattığını söyledi.

Başlangıçta dört personelden oluşan DeFi Labs, DeFi ile ilgili projelerin araştırılması, yatırımı ve inkübasyonu üzerine odaklanacak.

Borsa son zamanlarda girişime liderlik etmesi için, eski bankacı Sharlyn Wu’yu baş yatırım görevlisi olarak işe aldı.
Daha önce Wu, Çin’in en büyük bankalarından birinin denizaşırı şubesi olan China Merchant Bank International’da (CMBI) blok zinciri yatırım koluna üç yıl liderlik etti.
Wu’nun dönemi boyunca, CMBI, cüzdan başlatma Bitpie ve halka açık blockchain projesi Nervos dahil olmak üzere çeşitli kripto para ve blok zinciri firmalarına yatırım yaptı.
Wu, “Merkezsiz finansın gücünü küresel ölçekte serbest kılmak heyecan verici.” dedi. “Ancak teorik ve teknik düzeyde hala çözülmesi gereken birçok sorun var.” diye de ekledi.

Yeni fon, kripto para borsalarının DeFi ile ilgili protokollere yatırımlarını artırdığı bir zamanda geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala