bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.21 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 605.83 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 149.48 4.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531173 3.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47865 4.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153156 4.59%

Kripto Para Borsası Gemini, Çalışanlarını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor

kripto para borsasi gemini calisanlarini isten cikarmaya hazirlaniyor

Kripto şirketleri, mevcut piyasa koşulları nedeniyle maliyetlerini düşürmek adına çalışanlarını işten çıkarma yoluna gidiyor. Kripto para borsası Gemini, maliyetlerini düşürmek için çalışan sayısını düşüreceğini açıklayan son kripto şirketi oldu.

Gemini Çalışan Sayısında Küçülmeye Gitti

Kripto para borsası Gemini, mevcut piyasa koşullarını gerekçe göstererek personelinin yüzde 10’unu işten çıkardı. Gemini kripto para borsasının kurucu ortağı ve Başkanı Cameron Winklevoss konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kötü makroekonomik koşullar ve kripto endüstrisindeki “benzeri görülmemiş dolandırıcılık” şirketi çalışan sayısını azaltmaya zorladı.

Yapılan bu son işten çıkarma ile birlikte kripto para borsası Gemini, son sekiz ayda üçüncü kez işten çıkarmaya başvurmuş oldu. Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından kurulmuş olan kripto para borsası Gemini son zamanlarda kripto ticaret firması Genesis ile yaşanılan sıkıntılı süreçle gündeme geliyordu.

kripto para borsasi gemini calisanlarini isten cikarmaya hazirlaniyor 2

Digital Currency Group çatısı altında faaliyet gösteren Genesis, geçtiğimiz günlerde iflas başvurusunda bulunmuştu. Genesis’in iflas başvurusunda bulunmadan önce para çekme işlemlerini askıya alması Gemini başta olmak üzere pek çok kripto şirketini zor durumda bırakmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala