bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Kripto Para Borsası Coinbase, Genişleme Planını Yeniledi

kripto para borsasi coinbase genisleme planini yeniledi

Kripto para borsası Coinbase, kripto para piyasasında yaşanan son olayların ardından ağırlıklı olarak ABD’de işgücünde yaklaşık 1.000 kişiyi işten çıkartmıştı. Coinbase bu işten çıkartma eylemi sonrasında, uluslararası genişleme planında yenilemeye gitti.

Coinbase, Avrupa Genişlemesini Duyurdu

Coinbase’in iş geliştirme ve uluslararası başkan yardımcısı Nana Murugesan, San Francisco merkezli kripto para borsasının Avrupa’daki varlığını güçlendirmeye odaklandığını bu doğrultuda İtalya, İspanya, Fransa ve Hollanda gibi pazarlarda faaliyet izni alma süreçlerini hızlandırdığını açıkladı. İngiltere, İrlanda ve Almanya’da faaliyet iznini alan ve bu ülkelerde müşterilerine yasal olarak hizmet sunan Coinbase, yakın zamanda Avrupa’da pek çok ülkede yasal olarak vatandaşlara hizmet vermeyi planlıyor. Murugesan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Tüm bu pazarlarda amacımız perakende ve kurumsal ürünlere sahip olmak. Coinbase olarak genişleme çabamızı hızlandırarak misyonumuzu gerçekleştirebildiğimizden enim olmak bizim için neredeyse varoluşsal bir öncelik.

kripto para borsasi coinbase genisleme planini yeniledi 2

Murugesan, şirketin özellikle sektör genelinde düşen değerlemelerle birlikte, uluslararası genişlemesini hızlandıracak satın alımlara da açık olduğunu dile getirdi. Kripto para piyasalarında süren kriz, toplam kripto pazarından yaklaşık olarak 2 trilyon doları silmiş ve birkaç kripto şirketini iflasa doğru itmişti. Coinbase, Haziran 2022 itibariyle küresel personelinin sayısını yüzde 18 azaltırken, bu kesintilerde ABD’de yoğunlaşmış ve şirketin Avrupa ofislerinde ise yüzde 7 oranında işten çıkartma yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala