bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Kripto Para Borsası Bullish, Küçülme Kararı Aldı

kripto para borsasi bullish kuculme karari aldi

Kripto şirketleri, kripto para piyasalarında yaşanan son olaylardan ötürü olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Kripto para borsası Bullish, mevcut şartlar nedeniyle küçülme kararı aldığını açıkladı.

Kripto Borsası Bullish İş Gücünü Yüzde 10 Düşürdü

Cayman Adaları merkezli olan ve kurumsal müşterilere hizmet veren kripto para borsası Bullish, piyasa şartlarını gerekçe olarak göstererek işten çıkartma kararı alan son kripto para borsası oldu. Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kişinin aktardıklarına göre, yaklaşık olarak 390 kişinin çalıştığı Bullish, küçülme planı ile birlikte yaklaşık olarak 30 çalışanını işten çıkarttı. Şirket sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, şirketin küçülme planları doğrultusunda bazı çalışanlarının işten çıkartıldığı doğrulandı.

kripto para borsasi bullish kuculme karari aldi 2

Bir Bullish sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “Bullish olarak iş stratejilerimizi geliştirmeye devam ederken ürün, mühendislik ve diğer stratejik roller için aktif olarak işe alımlara açığız.” ifadeleri kullanıldı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen EOSIO Blockchain protokolünün arkasındaki yazılım şirketi olan Block.one’ın bir yan kuruluşu olarak büyük beğeni toplayan Bullish, büyüyen kripto para borsalarından birisiydi. Block.one, Thiel Capital, Alan Howard, Galaxy Digital ve Nomura’nın da aralarında olduğu yatırımcılardan başlangıçta 10 milyar dolarlık bir yatırım almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala