bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Kripto Para Borsası Bitvavo’dan DCG Açıklaması

kripto para borsasi bitvavodan dcg aciklamasi

Sam Bankman-Fried’in sorunlu kripto para borsası FTX’in iflas etmesinin ardından FTX’e doğrudan ya da dolaylı olarak maruz kalan şirketler netleşmeye başladı. Hollanda merkezli bir kripto para borsası olan Bitvavo, FTX’e dolaylı olarak maruz kalan şirketler arasında yer aldı.

Bitvavo’dan DCG Duyurusu

Hollanda merkezli bir kripto para borsası olan Bitvavo, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirket olan Digital Currency Group’ta kilitli 280 milyon Euro yani yaklaşık 296.30 milyon dolarının olduğunu açıkladı.

kripto para borsasi bitvavodan dcg aciklamasi 2

Hollanda merkezli firma tarafından yapılan açıklamada, “Digital Currency Group (DCG) şu anda likidite sorunları yaşıyor… Sonuç olarak DCG, bu likidite sorununu çözene kadar geri ödemeleri askıya aldı.” dedi.

DCG, FTX’in çöküşünün ardından, Kasım 2022’de para çekme işlemlerini donduran büyük kripto para birimi kuruluşu Genesis Global Capital de dahil olmak üzere pek çok yan kuruluşa sahiptir.

Bitvavo, zaman içinde geri ödenmesini beklediğini ve “DCG’nin herhangi bir kilitli varlığın ön ödemesini yapmak” için yeterli fonunun olduğunu belirtti. Şirket ayrıca müşterilerinin fonlarını istedikleri zaman çekebileceklerini de açıkladı.

Son olarak Bitvavo, müşterilerine kripto para birimi token mevduatlarından faiz kazanabilecekleri bir ürün sunmak için parayı DCG’ye verdiklerini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala