bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,192.73 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.90 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 600.56 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 153.88 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548908 2.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507694 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157628 2.27%

Kripto Para Borsası Bitstamp, Müşteri Hesaplarını Londra’dan Lüksemburg’a Taşıyacak

Kripto Para Borsasi Bitstamp Musteri Hesaplarini Londradan Luksemburga Tasiyacak 1

Kripto para borsası Bitstamp, CoinDesk’e müşteri hesaplarını Londra merkezli Bitstamp Limited’den Lüksemburg’daki varlığına taşıyacağını söyledi. Ancak şirkete göre Bitstamp Limited’deki operasyonlar bu karardan etkilenmeyecek.

Bitstamp’ın baş işletme sorumlusu Vasja Zupan, şu açıklamalarda bulundu:

“Bu aylardır planlanmış bir hareket; operasyonlarda, personelde veya ofislerde herhangi bir yer değiştirme veya değişikliği içermeyecek.”

Web sitesine göre borsanın şu anda dünya çapında üç fiziksel işyeri var. Borsa, Bitstamp Ltd. Londra’da, hesapların taşınacağı ödeme kurumu Bitstamp Europe SA ise Lüksemburg’da bulunuyor. Bitstamp’ın ayrıca New York’ta da ofisleri bulunuyor.

Borsaya kripto para alım satım hizmetini Avrupa Birliği genelinde genişletmek amacıyla 2016 yılında Lüksemburg’da, tamamen düzenlenmiş bir ödeme kurumu olarak çalışma lisansı verildi.

Haberin yazım zamanında Bitstamp,hesapları Londra’dan Lüksemburg’a taşımasının nedeniyle ilgili soruları yanıtlamadı ancak 21 Ağustos’ta yayınlanan bir habere göre, bunun Avrupa ülkeleri arasında “anlaşmasız” Brexit olasılığının artmasından kaynaklandığı bildirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala