bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,036.43 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.14 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 1.17%
solana
Solana (SOL) $ 153.15 3.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534271 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479455 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155064 4.20%

Kripto Para Borsası Binance, FTT Mevduatlarını Duraklattı

kripto para borsasi binance ftt mevduatlarini durdurdu

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, şirketin FTT varlıklarına dair yeni açıklamalarda bulundu. Changpeng Zhao Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, FTX’in yerel token’i olan FTT mevduatlarını duraklattığını belirtti.

Binance, FTT Varlıklarını Dondurdu

Sam Bankman-Fried’in CEO’luk görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından FTX, FTX US ve Alameda Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunmuştu. Sam Baqnkman-Fried’in kripto imparatorluğunun çöküşü beraberinde şeffaflık sorularını da getirdi. FTX’in sorunlu şeffaflık politikası sonrasında kripto para borsası Huobi’de kendi şeffaflık raporunu artık düzenli olarak açıklamayacağını belirtti.

kripto para borsasi binance ftt mevduatlarini durdurdu 2

Kripto para endüstrisinde yaşanan bu olayların ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Changpeng Zhao açıklamasında, “(Binance), piyasayı etkileyen şüpheli ek arz potansiyelinin önüne geçmek adına FTT mevduatlarını durduruyoruz. Durumu izlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Changpeng Zhao, bir başka paylaşımında “Kilitli haldeki 407 milyon dolarlık FTT varlıklarının şüpheli hareketi sonrasında, Binance olarak FTT varlıklarımızı duraklatmanın en doğru adım olduğunu düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala