bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Kripto Para Airdrop Etkinlikleri 2022

Çiğdem Ceylan‘ın sunumuyla Kripto Bülten’in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de, kripto para airdropları, airdrop nedir ayrıca 2022 airdrop etkinlikleri ele alındı. Ücretsiz airdrop coin kazanma ve airdrop para kazanma ile ilgili detaylar aktarıldı.

Airdrop ile Ücretsiz Coin Kazanma

Kripto para dünyasında ‘Havadan gelen coin’ anlamına da gelen airdrop, piyasaya yeni giren bir coinin tanıtımını yapmak için ya da var olan bir kripto varlığı tekrar gündeme getirmek için kullanılır. Bahsi geçen Kripto para birimi, şartları sağlayan kullanıcıların cüzdanlarına belirli miktarlarda ücretsiz olarak dağıtılır. Burada amaç, kripto paranın tanıtımını yapmak ve popülaritesini artırmaktır.

Bir kripto airdrop’u, dijital varlıkların bir kripto projesinden çok sayıda cüzdana transfer edilmesi anlamına gelir. Ana fikir, projeye yönelik farkındalığı artırmak için coin ya da tokenleri, mevcut ve potansiyel kullanıcılara dağıtmaktır. Bazen, kullanıcıların token ya da coinleri alabilmeleri için projeyi sosyal medya hesaplarından takip etmek ve gönderilerini paylaşmak gibi basit promosyon faaliyetlerini tamamlamaları gerekebilir. 

Başarılı projelere imza atan geliştiricilerin yaptığı airdrop kampanyaları, kullanıcılara kâr getirebilir. Kullanıcıların kampanya ile sahip olduğu airdroplar, bir süre sonra borsaya girerek yükseliş sağlayabilir ve bu da kârlı bir süreçtir. 

Ayrıca en büyük airdroplar genellikle sürpriz olarak gerçekleşirken etkileri daha uzun ve kalıcı olur. Geçmişte birçok örneği mevcut…

Temmuz ayından yıl sonuna kadar gerçekleşmesi beklenen bazı airdroplarsa şu şekilde:

Origin Protocol 12 Temmuz 2022’de airdrop yayınlayacağını duyurmuştu. Ayrıca Origin Protocol, airdrop talebinde bulunmak için son katılım tarihinin 10 Ekim 2022 olduğunu aktardı. Binance de Origin Protocol Sahipleri için bu Airdrop’u Destekleyeceğini açıkladı. 

Nihai anlık görüntü zamanı Origin Protocol ekibi tarafından belirlendi ve Temmuz ayına planlaması yapıldı. Binance, Origin Protocol ekibinden anlık görüntü tarihini öğrendikten sonra kullanıcılar tarafından tutulan Origin Protocol tokenlerinin anlık görüntüsünü alacak. Benzer şekilde birçok borsa da bu airdropu destekleyeceğini duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala