bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Kripto Meydanı’nda Uzmanlar Enerji Tüketimini Konuşacak

Kripto Meydaninda Uzmanlar Enerji Tuketimini Konusacak

Kripto sektörünün en önemli konularından biri olan madencilik, son dönemde hem yatırımcıların hem de düzenleyicilerin odak noktalarından biri hâline gelmiş durumda. Bir taraftan kürsel ekipman sıkıntısı artarken, diğer taraftan düzenleyicilerin enerji tüketimi sebebiyle baskıları artıyor. Bununla birlikte sürekli olarak artan zorluk seviyeleri, yatırımcıların yeni madencilik sistemlerini kurduğunu gösterir nitelikte. Bu ve çok daha fazlası Kripto Meydanı‘nda uzman isimler eşliğinde tartışılacak.

Kripto Meydanı’nda Kriptonun Enerji Tüketimi Konuşulacak

Ethereum‘un Paris yükseltmesini başarılı bir şekilde gerçekleştirmesiyle birlikte Merge tamamlanmış ve Ethereum PoW madenciliğine veda etmişti. Bu veda sonrası PoS ile yoluna devam eden Ethereum, artık yüzde 99.95 daha az enerji tüketiyor. Doğal olarak bu durum birçok ağın PoS’a geçmesi için bir teşvik aracı konumu da görüyor.

Kripto Meydanı’nda ise hem bu konu hem de gelecekte kripto sektörünün enerji ile imtihanı odak alınıyor. Sektörden birçok ismin yer alacağı etkinlikte, Vedat Güven, Cemil Şinasi Türün, Tansel Kaya ve Efe Bulduk konuşmacılar arasında yer alırken Kıvılcım Harika Ertunç moderatörlüğü üstleniyor.

29 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da başlayacak olan Kripto Meydanı, Levent Kolektif House’da gerçekleşecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala