bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Kripto Madencilik Havuzu Poolin, Kullanıcılarına Token Dağıtacak

kripto madencilik havuzu poolin kullanicilarina token dagitacak

Birçok kripto para firmasının yaşadığı likidite sıkıntısına kripto madencilik şirketi Poolin de dahil oldu. Poolin’in uzun süredir likidite sorunlarına sahip olduğu biliniyordu. Şirket, geçtiğimiz günlerde para çekme işlemlerini askıya aldı. Poolin, para çekme işlemlerinden etkilenen kullanıcılar için IOU (I Owe You) token’ları dağıtacağını açıkladı.

Poolin, Kullanıcılarına IOU Token’ı Dağıtacak

Kripto madencilik havuzu Poolin, varlıkları korumanın yanı sıra likidite ve operasyonları istikrara kavuşturmak amacıyla cüzdan çekimlerini geçtiğimiz günlerde durdurmuştu. Şirket, bu durumdan etkilenen kullanıcılar için IOU (I Owe You) token’ı dağıtacağını açıkladı.

kripto madencilik havuzu poolin kullanicilarina token dagitacak

Poolin, IOU token’ı dağıtmadan önce kullanıcılarının yerel cüzdanını ve madencilik havuzundaki kullanıcı bakiyelerini hesaplayacağını söyledi.

Şirket, token’ların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Litecoin (LTC), Zcash (ZEC) ve Dogecoin (DOGE) genelinde kullanıcı bakiyelerinin 1:1 oranını yansıtacağını belirtti.

Bununla birlikte şirket, kullanıcıların IOU token’larını istedikleri zaman platformdan çekebileceğini aktardı.

Ayrıca Poolin, para çekme işlemlerini durdurmasının nedenin likidite sorunlarıyla ilgili olduğunu söylemişti. Bildiğiniz üzere kripto para birimlerinin değeri bu yıl önemli ölçüde azaldı ve Bitcoin yılın başından bu yana yüzde 50’den fazla düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala