bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

Kripto Madencileri Ethereum Ödüllerini Biriktiriyor

kripto madencileri bitcoin ve ethereum biriktiriyor

Zincir üstü ölçümler ve şirket üretim raporlarına göre, Ethereum madencilerinin madencilik ödüllerini satmıyor. Bu veriler, madencilerin Ethereum’da büyüme potansiyeli gördüklerini gösteriyor. Ayrıca madenciler tarafından tutulan kripto varlığın değeri tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Kripto Madencileri Kripto Varlıkları Satmıyor

Kuzey Amerika madencilik şirketlerinden yayınlanan üretim raporlarına göre, madenciler tarafından tutulan Bitcoin miktarında önemli bir artış var. Madencilik firmaları Riot Blockchain, Marathon, Digital, Bitfarms, Hut8, Argo Blockchain ve HIVE toplu olarak yaklaşık 1,1 milyar doların üzerinde değere sahip, 20.000’den fazla Bitcoin’i stokluyor.

kripto madencileri bitcoin ve ethereum biriktiriyor 2 1

Ethereum miktarında bir artış olduğunu gözlemlendi. Davranış analizi platformu Santiment’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre, madenci bakiyeleri 2016’dan bu yana en yüksek seviye olan 532.750 ETH’de duruyor. Ayrıca Stoklanan ETH’nin değeri tüm zamanların en yüksek seviyelerini ulaştı.

Madencilik şirketleri özellikle işletme maliyetlerini ve fon genişletme planlarını karşılamak için madencilik ödüllerini satmıyor. Kriptolarından ayrılmamak için başka yollarla sermaye artırmayı tercih ediyor.

Madencilerin kripto varlıklarından ayrılma konusundaki bu isteksizliği, sektörde yaygın bir şekilde artış gösterdi. Madencilik şirketleri, Bitcoin ve Ethereum’larını elinde tutmanın uzun vadeli yukarı yönlü potansiyelinin olduğuna karar vermiş görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala