bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,955.74 1.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.70 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 608.41 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613487 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640419 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212126 5.71%

Kripto Lending Şirketi Hodlnaut Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto Lending Şirketi Holdnaut Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto para piyasalarında yaşanan son düşüş, birçok kripto şirketinin zor duruma düşmesine neden oldu. Bazı şirketler operasyonlarına aksamalar yaşarken bazı şirketlerin iflas bayrağı çektiklerine şahitlik ettik. Özellikle Three Arrows Capital ve Celsius gibi şirketlerin iflası, sektörü önemli ölçüde etkiledi. Son olarak yaşanan çöküş sonrası çözümü para çekim işlemlerini durdurmakta bulan şirketlerin arasında Hodlnaut da eklendi.

Kripto Lending Şirketi Holdnaut Çekim İşlemlerini Durdurdu

Hodlnaut Para Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto kredi platformu Hodlnaut, belirgin bir likidite krizinde para çekme işlemlerini durdurdu. Şirket, alınan bu kararın nedeni olarak son piyasa koşullarını gösterdi ve “likiditeyi istikrara kavuşturmaya ve varlıkları korumaya odaklanmaları” gerektiğini söyledi.

Bununla birlikte bir diğer önemli açıklama ise şirketin MAS’ın lisans başvurusunu geri çekmesi oldu. Bu açıklama ile birlikte Hodlnaut, artık düzenlenmiş Digital Payment Token (DPT) hizmetleri, yani token takas hizmeti sağlamayacak.

Yapılan basın duyurusunda, alınan bu kadar ve geliştirilen süreç hakkında bilgilendirmeler yapılacağı ancak para çekim işlemlerinin yeniden açılması için kesin bir tarih veremediklerini belirtti:

“Ayrıntıları ve zaman çizelgelerini mümkün olan en kısa sürede sağlayacağız ve kullanıcılarımızın çıkarlarını en iyi şekilde koruyacak bir çözüme ulaşmak için çalışırken anlayışınıza ve sabrınıza sığınıyoruz. Bu noktada herhangi bir para çekme işlemini gerçekleştiremediğimiz için özür dileriz. Bunun, hukuk danışmanlarımızla potansiyel yeniden yapılandırma seçeneklerini ve kurtarma planlarını keşfetmek için gerekli nefes alma odasını sağlayacağına inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala