bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

Kripto Fonu Galois Capital, Sermayesinin Yarısını FTX’te Tutuyordu

FTX

Kripto para piyasası oldukça zor ve kritik bir dönemden geçiyor. Kripto hedge fonu Galois Capital yaptığı bir açıklamada fonlarının yaklaşık yarısının iflas koruması için başvuruda bulunan kapatılmış kripto borsası FTX’te kaldığını söyledi.

Galois Capital, Sermayesinin Yarısını FTX’te Kaldı

Galois, bu yılın başlarında, 60 milyar dolarlık çöküşü kriptonun mevcut ayı piyasasına girmesinin arkasındaki temel nedenlerden biri olan stabilcoin ekosistemi Terra’nın çöküşünü tahmin ettiği için beğeni topladı. FTX, yakın zamana kadar hacim bakımından ikinci en büyük kripto para borsasıydı ve diğer platformlara kıyasla sofistike yatırımcılardan ve kurumsal müşterilerden yüksek derecede güven kazanmayı başardı.

ftx do2S cover

Bunun yanında belirtmek gerekirse iflas işlemlerinin nasıl ilerlediğine bağlı olarak, Galois’in veya herhangi bir FTX yatırımcısının fonlarından herhangi birini geri alması biraz zaman alabilir.

Ayrıca Galois yatırımcılarına yazdığı bir mektupta Zhou, firmanın fonlarının “bir kısmını” geri almasının “birkaç yıl” sürebileceğini yazdı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala