bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Kripto Dostu ClearBank, 229 Milyon Dolar Fon Topladı

ClearBank

Kripto sektörünün son dönemdeki artan küresel popülaritesi, birçok bankayı kendisine çekerken, yapılan yatırımların da artmasını sağladı. Bunun bir örneği ClearBank gösterilebilir. Öyle ki Coinbase ve Gemini gibi kripto devleri ile ortaklıklar yapan ClearBank, katıldığı yatırım turunda 229 milyon dolar fon topladı.

Kripto Dostu ClearBank, 229 Milyon Dolar Fon Topladı

ClearBank, Yatırımlarını Artırıyor

Bulut tabanlı bir takas bankası olarak faaliyet gösteren ClearBank, şu anda Tide, Chip ve Oaknorth Bank dahil olmak üzere 200’den fazla finans kuruluşuna ve fintech müşterisine hizmet veriyor

Avrupa’ya girişinin yanı sıra, fonları, SEPA gibi bankalararası ödeme planlarına, geliştirilmiş çoklu para birimi hesaplarına ve ek FX hizmetlerine doğrudan API tabanlı erişimi içerecek şekilde ürün ve hizmet yelpazesini genişletmek için kullanmayı planlıyor.

ClearBank CEO’su Charles McManus, konuyla alakalı olarak CFFI ve PPF’nin büyük hissedarlarının şu anda şirketin yüzde 82’sini kontrol ettiğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Değerlemenin kendi kendine bakması için işi büyütmeye odaklanıyoruz. Gelecekte, değerlemeler hakkında daha fazla konuşacağız – şu anda odağın iş üzerinde olmasını istiyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala